Energetikai kezelés

Az élet csak arra vár, hogy megnyíljunk csodái előtt, hogy érdemesnek érezzük magunkat mindarra a jóra, amelyet számunkra tartogat.
(Louis L. Hay)

energetikai kezeles foto 01

Tudtad, hogy az energetikai rendszerünk tisztítása rendkívül fontos? A mindennapi életünk során nem csak a fizikai testünk koszolódik, hanem a szabad szemmel nem látható részeink is. Tetteink, érzéseink, gondolataink, félelmeink (és még sorolhatnám tovább), különbözőféle lenyomatokat hagynak az energetikai rendszerünk egyes részein, nem is beszélve a kívülről érkező hatásokról. És ha ezeket időközönként nem tisztítjuk meg, akkor akadályozhatnak minket az előre haladásunkban, fejlődésünkben, tudatosodásunkban. Még akkor is, ha ennek nem vagyunk tudatában.
Egy energetikai kezelés rendkívül jó lehetőség arra, hogy ezek a láthatatlan blokkok eltávolításra kerüljenek, hogy egy kicsit könnyedebben haladhassunk tovább az utunkon.

Energetikai kezelés segít abban, hogy egyre közelebb kerülj önmagadhoz, a középpontodhoz, így megteremtve az egyensúlyt, harmóniát magadban, és a külvilágodban is. Lehetőséget ad, hogy megismerd igazi önvalódat, levetve mindazon rétegeidet, amelyek már régiek és akadályoznak, elavultak, nem szolgálnak tovább, vagy akár sosem voltak a Tiéd. Másik oldalról nézve visszakaphatod önmagad, visszaszerezve, megtisztítva és újra magadba olvasztva azokat a (lélek)részeidet, erődet, tudásodat, amelyek elvesztek, elzáródtak, nem használódtak. 

Hogy miért mondom, hogy közös munka? Mert úgy gondolom és tapasztalom, ez egy igazi csapatmunka. A kezelést végző személy csatornaként, közvetítőként szolgál, miközben az égi segítők dolgoznak, mindent megtesznek a Te fejlődésed, tisztulásod érdekében, amihez a Te közreműködésed elengedhetetlen. Hiszen semmi sem történik a Te akaratod és beleegyezésed nélkül. És itt nem csak, mint fizikai ember (test) gondolok Rád, hanem, mint lélek és szellem is. Fontos, hogy érzéseid, gondolataid és tetteid összhangban legyenek, legalábbis az erre való törekvésed meglegyen.

Minden kezelés egyedi és különleges, mindig az történik, ami az adott pillanatban meg tud történni és Te elbírsz vele. Egyéntől függ a lépésnek a mértéke és gyorsasága. Néha megállsz egy kicsit pihenni, van úgy, hogy vissza is lépsz, hogy utána még nagyobbat tudj ugrani. Ez így teljesen rendben van, hiszen különbözőek vagyunk, így az utunk is különböző. Az a fontos, hogy lépéseidet a feltétlen szeretet vezérelje, az elfogadás és változtatás képességével.

A kezelés fizikailag nyugodt, ellazult állapotban történik egy masszázságyon, a fizikai testen lévő egyes energetikai pontok érintésével. A kezelés előtt beszélgetéssel is azonosításra kerülnek az esetleges problémák, jelenlegi élethelyzet kihívásai, majd utána is megosztásra kerülnek kezelés során tapasztaltak, átélt élmények. Útravalóként közösen megbeszéljük azokat az otthon végzendő gyakorlatokat (pl. meditációs, relaxációs, tudatosító) feladatokat, amelyek hosszú távon segítik a változási folyamat hatékonyságát.

energetikai kezeles foto 02

Az általam nyújtott tanácsadás, segítő tevékenység nem helyettesíti az orvosi konzultációt, egészségügyi ellenőrzést.

A kezelés díja 15.000 Ft/alkalom. 

Egyéni kezelésekre a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet bejelentkezni. Ennek a helyszíne személyes igények alapján egyeztethető. 

A csoportos foglalkozásokat az Események menüpont alatt találod.

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image