Rólam

Nem azzal lelsz lelki békére, ha átrendezed életkörülményeidet, hanem ha felismered, hogy ki is vagy valójában, a legmélyebb szinten.
(Eckhart Tolle)

Kiss Ágnes

Hiszem, hogy a boldogsághoz, harmóniához és a teljességhez vezető út saját belsőnk felfedezésén keresztül vezet. Hiszem, hogy ha bármin változtatni szeretnénk az életünkben, akkor először szükséges azt elfogadni, megérteni, hogy miért is jött létre, mi célt szolgál, mi az, amit meg kell tanulnunk belőle. A változáshoz először bele kell nézni a tükörbe és meg kell ismerni Önmagunkat. Hogy kik is vagyunk valójában. Fel kell ismernünk, hogy mit is érzünk, mit miért teszünk és miért úgy reagálunk történésekre, ahogy. Tudom, hogy sokszor ehhez rengeteg álarcot, láncot, korlátot, félelmet kell letenni, és hogy ez nem mindig egy könnyű út. De hiszem, hogy ha ezen az úton haladunk, akkor békében lehetünk Önmagunkkal. És onnan már a külvilág is másnak tűnik.

A fizikai és a szellemi lét egyensúlyában hiszek. A spiritualitás nem elhatározás kérdése, vagy egy felkapott hóbort, hiszen mindannyian spirituális lények vagyunk. Azonban annak tudatos megélése, hogy a fizikai síkon kívül is létezünk, már rajtunk múlik. Emellett nagyon fontosnak tartom, hogy jelen fizikai életünket teljességgel éljük meg, hiszen azért vagyunk itt, hogy élményeket, tapasztalásokat szerezzünk itt, a Földön.

Úgy gondolom, hogy a jelenben való létezés az egyik kulcs ahhoz, hogy meg tudjunk érkezni az egyensúlyunkba. Amikor a múlt már nem tart fogságban és nem is a jövő után ábrándozunk vagy félünk tőle. Teljességben kizárólag a jelen pillanatban tudunk létezni, ott tudjuk az életet igazán élni.

Kiss Ágnes bemutatkozás

És amikor megtapasztaljuk a tudatos jelenlét tiszta, felszabadító állapotát, a benne rejlő lehetőséget és valóságot, akkor már képesek vagyunk az áramlásra. Arra az áramlásra, amikor a bizalom hullámára felfeküdve átadjuk magunkat a felső vezettetésnek, az univerzum lüktetésének. Amikor már nem mi akarunk irányítani, csak engedni, hogy minden az eredeti rendeltetésének megfelelően történjen.

Egyszerűen csak összekapcsolódunk igaz Önvalónkkal és engedjük az élet áramlását átfolyni rajtunk.

Ezáltal vagyunk képesek a folyamatos fejlődésre és az állandó változással való együtt lélegzésre.

Ezek a minőségek vezetnek a mindennapjaimban, ezt az utat járom én is folyamatosan.

Hiszek a feltétel nélküli szeretetben, az elfogadásban, a megbocsátás, az együttérzés és a hála erejében. Hiszek az Univerzum csodájában és a Forrás erejében.

Hiszek abban, hogy felbecsülhetetlen támogatást és segítséget kapunk az utunkon, és ha tudatosságunkat elkezdjük megnyitni, belső énünkkel összekapcsolódni, akkor tudni fogjuk, hogy fejlődésünk egyes lépcsőin, melyik az a módszer, eszköz, segítő, aki a leghatékonyabban tud minket támogatni, és azt alkalmazni is kell.

De ennél még fontosabbnak találom, hogy vállaljunk felelősséget saját életünkért, döntéseinkért, tetteinkért és hogy kik is akarunk lenni valójában. És ha valamin változtatni szeretnénk, akkor azt aktívan tegyük is meg.

Nagyon fontos számomra a természettel, Földanyával való kapcsolódás, hogy újra egy élő, tápláló és kölcsönösségen alapuló létezést tudjak vele kialakítani, ahol egymás táplálása és támogatása harmóniában és egyensúlyban tud megvalósulni.

Kiss Ágnes

Úgy vélem, hogy a tudás nem attól kincs, hogy bennünk van, hiszen mindenkiben ott van, hanem hogy hogyan tudunk élni vele, annak megfelelően cselekszünk-e, és mit közvetítünk magunk és a világ felé. 

A küldetésem, hogy tiszta csatornaként tudjak jelen lenni a hozzám kapcsolódók számára, hogy általam, rajtam keresztül tudjon megnyilvánulni a Forrás ereje, hogy így tudjon megérkezni a szükséges útmutatás, információ, fényenergia, amire éppen szükséged van. Teret tartok Önmagaddal való kapcsolódásodhoz.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy szeretnél velem kapcsolódni, hogy együtt haladjunk az úton.

Egyéni kezelésekre a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet bejelentkezni. 
A csoportos foglalkozásokat az Események menüpont alatt találod.

Szeretettel,

Ági

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image