2020. máj. 17.

Női méh tisztítása és gyógyítása, női erő ébresztése

Mi mindent rejt magában a Női Méh? Miért nélkülözhetetlen méhünk tisztítása és gyógyítása, hogy folyamatosan kapcsolódjunk vele?
Vajon mi nők, tisztában vagyunk azzal a hatalmas teremtő, szakrális erővel, tudással, bölcsességgel és kinccsel, amit a méhünk rejt

Képesek vagyunk vele tisztán kapcsolódni, hozzáférni a benne lakó varázserőhöz? Ismerjük igazán Önmagunkat? Tudatában vagyunk azzal, hogy mi mindent hordozunk, cipelünk, raktározunk a méhünkben, amelyek akadályoznak minket abban, hogy egy igazán kiteljesedett, boldog és egészséges életet éljünk, ahol a nőiségünket minden szépségével, szerepével, hullámzásával, kiáradásával és befogadásával meg tudunk élni?

A női méh minden élet kapuja, hiszen benne fogan meg a gyermek, ami már önmagában is a legnagyobb misztikum itt a földön. De ugyanúgy, ahogy egy új élet képes megfoganni a méhünkben, képesek vagyunk azt táplálni, kihordani, majd a világra hozni, ugyanígy tesszük azt minden tervünkkel, vágyunkkal, ötletünkkel. 

A női méh, maga a tiszta és végtelen teremtő tér, amely magában hordozza a Forrás energiáját, egy kapu, amely összeköt minket az Univerzum mindenségével. A méhünk a női erőközpontunk, innen indulnak, vagy itt akadnak el a teremtéseink. Akár tudatában vagyunk vele, akár nem, folyamatos teremtésben vagyunk. Ugye neked sem mindegy, hogy mit teremtesz az életedben?

“A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön,
és az életem is az.”
(Méh mantra, részlet a Queen Afua, Szakrális Nő című könyvből)

A női méh energia gyűjtő szervként működik, folyamatosan magába fogadja a külvilágból érkező energiát és azt transzformálja, átalakítja, finomítja. Tisztító, gyógyító, tápláló, töltő funkcióval rendelkezik, összeköttetésben van az Univerzummal, Földanyával, a Szívközpontunkkal. És valójában mindennel és mindenkivel kapcsolódik, ami és aki körül vesz bennünket. Kint és bent egyaránt.

Így rendkívül fontos, hogy tudatosan kapcsolódjunk hozzá, ápoljuk, tisztítsuk, gyógyítsuk ezt a teret, függetlenül attól, hogy fizikai szervként bennünk lakik-e még, energetikailag elválaszthatatlanok vagyunk tőle. Elgondolkodtató az a rengeteg női betegség, és a nagy arányú terméketlenség, amivel a mai nők szembenéznek. Éppen ezért is kritikus fontosságú, hogy más szemmel is elkezdjük ezt a szervünket vizsgálni, kapcsolódni vele. És ha a tudatosság, spiritualitás, önismeret útján jársz nőként, szerintem elkerülhetetlen állomása az utadnak a méheddel való munka, kapcsolódás. Természeten fizikai probléma, betegség esetén kihagyhatatlan ezt fizikai szinten is, a megfelelő orvossal, gyógyítási eszközzel kezelni.

Az a női, aki a méhét gyógyítja, önmagát, az életét és környezetét is gyógyítja.

méh gyógyítás kép 1

De akkor nézzük, hogy mi mindent tárolhatunk, hordozhatunk méh terünkben, amelyek akadályozhatnak egy kiteljesedett, boldog, örömteli élet megélésében, amelyek magyarázatot adhatnak egyes életterületeink elakadásában.

A női méh elsősorban a női erőnk, feminin energiák, nőiségünk, szakralitásunk központja. Így tárol minden olyan tapasztalást, emléket, amelyet nőként megéltünk. A méhünkben cipeljük minden olyan emléknek a lenyomatát és fájdalmát, amikor nőként erőnket vesztettük/adtuk, amikor fizikailag és/vagy érzelmileg bántottak minket, amikor nem voltunk megbecsülve, amikor megaláztak nőként.

Ezeknek a tapasztalások sorozatából, fájdalmából és sebeiből alakult ki egy erős áldozati szerep mintázat, amelyet mélyen beágyazva hordozunk magunkban, és tudat alatt működtethetnek minket, amíg el nem kezdjük a feloldásukat, gyógyításukat. Az áldozati szerephez tartozik a tehetetlenség érzete, a reménytelenség, az alacsony önértékelés, amikor nem vagyunk képesek a saját érdekeinket felvállalni és képviselni, sokszor még önmagunkkal szemben sem. Sokszor megjelenik a szégyenérzet, a bűntudat, vagy az önfeláldozás, mártír szerepének a felvállalása. És elhisszük, hogy a szeretet szenvedéssel jár. Mert ezt tapasztaltuk. Hosszú hosszú éveken, évtizedeken, évezredeken át.

És mivel női méhünk egy multidimenziónális szerv, amely időn és téren túllépve képes kapcsolódni, így jelen fizika életünkön kívül is képes minden ilyen lenyomatot, emléket, tapasztalást, majd ezekből kialakult programot, fogadalmat, mintát hordozni. Valamint előfordul, hogy női méhünk gyógyítása során találkozunk olyan transzgenerációs mintákkal, sérülésekkel, amelyek női vonalunk, női felmenőinktől örökültünk, vettünk át. Gyakran előfordul, hogy anyáink, nagyanyáink, dédanyáink, ükanyáink, szépanyáink és még sorolhatnám, el nem sírt könnyeit a mi méhünk is tárolja.

Kezded már érezni ugye, hogy miért ennyire esszenciális a méhünkkel való munka? Én teljes mértékben hiszem, hogy hatalmas áldás ez a lehetőség, hogy minden tudásunk, lehetőségünk, eszközünk és terünk megvan most arra, hogy mindezt a munkát, gyógyítást elvégezzük, hogy megszabaduljunk a régóta cipelt terhektől és szabadon élhessünk. Magunkért, a társainkért, az őseinkért, az utódainkért, az egész világért.

A női méhünk a szexuális, szakrális erő központunk, így a korábbi párkapcsolati tapasztalásaink lenyomatait, sebeit is tárolja, korábbi partnereink energiáit. Sokszor nem is tudjuk, hogy egy régi párkapcsolat el nem engedett, ki nem tisztított energetikai köteléke, szála akadályozza meg egy új kapcsolódás kialakítását, vagy annak kiteljesedését. A szexuális, intim kapcsolódások negatív tapasztalásai mind mind bennünk lehetnék még, amikor elfojtottuk, nem tudtuk megélni, nem a maga szakrális minőségében tapasztaltuk, akár bűnként, szégyenként, erőszakként éltük meg. De lehetnek még régi, feloldatlan szerelmi fogadalmak, szerződések, eskük, kötések, amelyek akadályozzák a jelenlegi szerelem kiteljesedését.

A női méhünk, mint a termékenység, kreativitás, manifesztáció központja, tárolhatja minden olyan terv, vágy, projekt emlékét, amelynek a magjait ugyan elültettük a méhünkbe, de nem került megtermékenyítésre, a fizikai világba nem sikerült létrehozni. Ez lehet egy le nem született gyermek, de lehet bármilyen más terv, vágy is. És az ezekhez kapcsolódó kudarc, hiány, gyász, sikertelenség érzése nagyban befolyásolhatja, akadályozhatja az aktuális terveink sikereit.

Ahogy látod, nagyon sok minden lehet, és a fentieken túl is lehet, amit úgy hordozol a méhed terében, hogy nem is tudsz róla. Ez persze mindig egyéni munkát, vizsgálódást igényel, hogy kinél aktuálisan mi okozhatja az elakadást.

méh gyógyítás kép 2

De ha rászánod magad, elindulsz ezen az úton és beleteszed a szükséges energiát, akkor biztos lehetsz benne, hogy az eredmény megtérül. Hiszen egy EGÉSZSÉGES, ERŐVEL TELI MÉH-vel,

 • egy nő kivirágzik, sugározza magából a belső szépségét, erejét, harmóniáját, életörömöt.
 • Képes működtetni a kreatív, alkotó erejét, megélni annak folyamatát és örömeit.
 • Tisztában van saját önmagával, saját értékeivel és azt képes felvállalni, képviselni.
 • Termékenysége határtalan, képes a terveit, vágyait a fizikai világba is manifesztálni, formába önteni.
 • Képes az érzelmi intimitásra, nyitott és befogadó a kapcsolódásra.
 • Képes a szexuális erejével való kapcsolódásra, a szenvedélye megélésére és kifejezésére, a szakrális, szent kapcsolódásra, szerelemre.
 • Képes befogadni, megengedni és megélni az élet szépségeit és örömeit.
 • Képes elfogadni, szeretni és táplálni a saját testét.
 • Képes a folyamatos változás, az élet pulzálásának hullámain táncolni.

Ha úgy érzed, hogy ezen az úton örömmel kapcsolódnál velem:

 • Szeretettel ajánlom a ’Női méh tisztító és gyógyító meditációmat’, amelyet egyszeri 3.000 Ft-os díjért el tudok Neked küldeni. Ezt érdemes többször is meghallgatni és figyelni a hatást, változást. A cikk végén olvashatsz visszajelzést, akik már elvégezték ezt a meditációt. A meditációért a  Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimre írj kérlek, vagy küldj személyes üzenet.
 • Ha szeretnél, egyéni kezelésre, konzultációra a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet bejelentkezni.
 •  A csoportos foglalkozásokat az Események menüpont alatt találod

 

Szeretettel várom, hogy kapcsolódjunk!

Ági

 

Visszajelzések, tapasztalások a méh tisztító és gyógyító meditációról

 • „Csodás volt a meditáció!!! Eleinte csak jeget meg fagyot meg hideget és sötétet éreztem. A méh kapu annak ellenére, hogy nyitva volt szúrós növények, indák nem engedték a bejutást. Ezt megoldotta a feltétel nélküli szeretet. Aztán a méhem tere elkezdett olvadni, kijöttek a virágok és egy csodás tér lett belőle, trópusi táj orchideákkal, mindennel. Minden elengedés ment szépen, mígnem behívtuk a férfi energiát. Akkkkkor viszont mint a szülési vagy menstruációs fájdalmak jöttek. Hagytam, hogy menjen a folyamat és azt láttam, hogy mint a kígyó levedlem a bőrömet és újjászületek. Nekem nagyon érdekes volt, hogy végig kísérte a medit ez a télből ébredés, megújulás, kivirágzás, újjászületés. Pedig már hol van a napforduló...... Amikor ott voltam az új földön újjászületve éreztem, hogy átjár a fény, a szeretet. És megvolt az érzés, hogy nem kell elbújni a rétegek alá, lehetek az, aki vagyok vállalhatom magam az érzéseimmel, vágyaimmal, külsőmmel együtt. Nagyon szép élmény volt.... Köszönöm” B. B.

 

 • „Az én élményem a megnyílás volt, először kapcsolódtam a méhemmel és kinyílt egy kapu! Még azóta is egy vagyok Vele, és olyan finom, szép érzés, úgy érzem valami elindult ahhoz, hogy jobban teremtsek, mint eddig!” Z. Á.

 

 •  „A méhem kapuja messziről egy pici rozsdás kapu volt, közelebbről inkább börtönrácsnak tűnt. Alig tudtam bemenni is, bent vörös volt minden és viszonylag sötét. Viszont angyalok segítségével könnyedén gyorsan meg tudtam tisztítani, aranyszìnű szép kapu lett belőle. Bent ahogy egyre jobban szétnéztem láttam sok sebet, fekete foltot, sötét sarkokat, és kiálló beszúródott gerendaszerűségeket. Sikerult szépen tisztelettel bánni vele a meditácio során, a sebeket összehúztam, kitisztítottam, csókot nyomtam a sebre. A végére egy élettel teli, lekerekített világos rózsaszìn, fénnyel teli hely lett, középen aktív fényes örvénnyel, mely körül táncoltam, és a kapu hatalmasra megnőtt, pici voltam hozzá képest.  
  Az egyetlen, ami nehézséget okozott az egészben az a kapcsolódás a női körrel, a felmenőkkel, tartózkodtam tőle. Illetve nehéz volt ilyen "sokáig" időznöm, úgy éreztem kész vagyok, mennék kifelé. Ezekről gondolkodom :)"

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image