Spirituális választechnika

Ha búcsút mondasz régi terveidnek, az elméd azon nyomban megtelik új lehetőségekkel.
(Byron Katie)

Az SVT egy olyan spirituális segítő eljárás (a tudatalatti nagytakarítójának is hívják), amely a Felső Énünkkel (Szellemünkkel) és lelkünkkel dolgozik. Segít abban, hogy felismerjük valós problémánkat, megfogalmazzuk, és megoldjuk azokat.

A módszer az ember tudatalatti programjai és a lélek negatív programjai között kutatva keresi meg és alakítja át azokat a kihívást jelentő korlátozó elemeket, melyeket tudatosan élve nem, vagy csak részben veszünk észre, viszont hatásaik zavarják mindennapi életünket. Ily módon a felszabadult, harmonikus, és boldog életvitelben gátolnak bennünk.

A vizsgálat során a múltra, jelenre és jövőre vonatkozóan azonosításra kerülnek a diszharmonikus energiák, félelmek, korlátozó hitek vagy programokat, majd pozitív eszmékkel, energiákkal és mintákkal kerülnek felcserélésre, semlegesítésre. Ezen módszer segítségével a lélek legmélyében rejtőző, a dolgok mögött meghúzódó valódi okok kerülnek feltárásra, hogy valójában mi mozgatja a szálakat.

Hogyan működik az eljárás? Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázatrendszert használunk, hogy a blokkoló energiákat megtaláljuk és átalakítsuk a Felső Én (a tudatfelettes) segítségével. Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből (lélekfeljegyzésekből) és a tudatalattiból tisztítja.

Spirituális választerápia

Az eljárás után a legtöbben jelentős megkönnyebbülést éreznek. Természetesen ehhez kell az is, hogy a szabad akaratod révén beépíted az életedbe a megbocsátást és a változást. A kitisztított programokat nem tudod visszaépíteni, de a negatív energiához való ragaszkodással viszont építhetsz újakat.

Hatásos eredményt akkor érhet el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz ennek érdekében.

energetikai kezeles foto 02

Miért foglalkozunk a tudatalatti elmével? Mert a tudatalatti elme felelős a tudatos elme programozásáért, a gondolatainkon és érzéseinken keresztül. Itt tárolódik el életünk valamennyi örömteli és fájdalmas eseménye, amelyek hatásai kivetülnek jelen és jövőbeni életünkre, pozitív vagy negatív irányba. Akár ennek tudatában vagyunk, akár nem, a tudat alatti elmében lévő programok és energiák, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

Milyen esetekben javasolt alkalmazni az SVT-t? Amikor…

  • …valamelyik életterületünkön (pl. család, munka, pénzügyi) változtatni szeretnénk, de nem járunk sikerrel, esetleg a kezdés is nehezünkre esik, félelmeink blokkolnak minket és tehetetlennek érezzük magunkat.
  • …betegség esetén a gyógyulási folyamatot szeretnénk támogatni. (az orvosi kezelést nem helyettesíti)
  • …komolyabb döntéshelyzet előtt állunk, és szeretnénk a megfelelő döntés útjában álló tényezőket elhárítani, tisztábban látni a körülményeket. Vagy krízishelyzet esetén szeretnék támogatást, segítséget kérni.
  • …szeretnénk javítani a szociális kapcsolatainkon (szülő, párkapcsolat, gyermek, rokoni, baráti stb.)
  • …szeretnénk önmagunkat jobban megismerni, saját belső énünkkel, lelkünkkel mélyebben kapcsolódni, életünket harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tenni.

Az általam nyújtott tanácsadás, segítő tevékenység nem helyettesíti az orvosi konzultációt, egészségügyi ellenőrzést.

A tanácsadás díja 15.000 Ft/alkalom.

Egyéni kezelésekre a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet bejelentkezni. 
A csoportos foglalkozásokat az Események menüpont alatt találod.

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image