Események

MUNAY-KI 13. SZERTARTÁS – AZ ANYAMÉH RÍTUSA (2024.08.09.)

Szeretettel hívlak egy gyönyörű szertartásra, amely gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget, amely segít teljességében megélni a női létezésed csodáját.

Ez a szertartás a Peruból származó, Munay-ki 13. Rítus, ami más néven Anyaméh rítus, amely egy csodálatos lehetőség a NŐI LÉTED újjászületésére!

Hogy mi is az a MUNAY-KI? 

 • A Munay-ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó, eredetileg 9 rítusból álló beavatás.
 • A Munay-ki egy quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, melynek jelentése: SZERETLEK

Ebből most az egyedülálló MUNAY-KI 13. RÍTUSA – AZ ANYAMÉH RÍTUSA szertartást van lehetőséged megtapasztalni.

A méhünk, a teremtőerőnk, a női erőnk, szexualitásunk, a kreativitásunk központja. Ezzel együtt viszont a legérzékenyebb területünk, ugyanis a legtöbb blokkolt energia itt tárolódik.

A szertartáson lehetőséged van elengedni a benned lévő félelmeket, fájdalmakat, amelyeket akár ősidők óta cipelhetsz magaddal, generációk óta. Ezen a szertartáson nemcsak a saját életedben szerzett sérülések oldódnak, hanem bizony Anyáink, őseink nehézségei, fájdalmai is tisztulnak, melyeknek a lenyomatait méhünk terében őrizzük. A rítus oldja a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket.

MIRŐL SZÓL EZ A SZERTARTÁS?

Egy női minőségű szertartás, mely során a saját és a felmenőink méhét, valamint a benne energetikailag tárolt sérüléseket oldjuk és engedjük el. A Rítus erejével és segítségével egyúttal Földanya (Pachamama) termékeny méhe is erősödik, megújul, tisztul és gyógyul!

 • A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 holdciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi.
 • Ezt az ősi erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet és a teremtő képességünket.
 • A Rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő, ami csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben energetikai lehetőség is!
 • A Rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket is oldja, ezért kiemelten ajánlható várandósok részére is.

MIKOR AJÁNLOTT RÉSZT VENNED EZEN A RÍTUSON?

 • Akár részt vettél már korábban ilyen szertartáson, akár nem, és érzed a hívást, akkor itt a helyed. Hiszen a méhed, a szakrális területed, mint a teremtő és női erő központod, folyamatos áramlásban és változásban van. Áramlik a befogadás, a kiáradás, a teremtés, megtartás, vagy a tisztulás minőségei között. Mint egy energia tároló, magában hordoz minden élményt, tapasztalást, amiben részed volt. Így ahhoz, hogy az életedben jól tudj csodákat teremteni, bizony szükség van tisztításra, megfáradt energiák elengedésére, hogy a régi helyére, új minőségeket tudj behívni.
 • Ha úgy érzed, hogy nem tudod a nőiességedet teljességében megélni, nem tudod a különböző női szerepeidet egymás mellett harmónikusan összeegyeztetni.
 • Ha bármilyen nőgyógyászati betegséged van, nőgyógyászati műtéten estél át, illetve bármely nőgyógyászati nehéz megélésen mentél keresztül. Akkor is ha eltávolították a méhedet, hiszen energetikailag az ott van, a nehéz megélésekkel együtt, amit a betegség okozott.
 • Ha női szerveid öngyógyító erejét szeretnéd helyreállítani.
 • Ha párkapcsolati problémáid vannak. Ha úgy érzed, hogy korábbi párkapcsolati sérülések (válás, szakítás, szerelmi bánat oldása, bántalmazás, erőszak, abuzálás) lenyomatait hordozod még magadban, és amiatt nem tudsz harmonikus, nyitott, szeretet alapú kapcsolódást kialakítani.
 • Ha ciklus vagy hormonális problémáid vannak.
 • Ha babát szeretnél.
 • Ha olyan fiatal lány vagy, aki úgy érzi szeretne felkészítést kapni a Nővé válásra. Így akik még nem menstruálnak, akik “méhük első virágát még nem hullajtották el”, is részt vehetnek a rítuson.
 • Terapeutáknak is ajánlott a részvétel, hiszen mindenkitől, aki megkapja a szertartást, azt kérjük add szeretettel tovább, hogy ezen csoda folytán minél több nő tudjon gyógyulni, mely által az egész Föld is gyógyul!

HOGYAN KÉSZÜLJ? MIT HOZZ MAGADDAL?
Hosszú szoknya vagy hosszú ruha javasolt a szertartáshoz, amelyben kényelmesen és nőiesen érzed magad.

Részvételi szándékodat kérlek jelezd a kiss.agnes@magicca.hu email címen, vagy a lenti űrlap kitöltésével.

https://www.facebook.com/events/442163528699933

 • Helyszín: Magicca Tér, Budapest, Böszörményi út 3/b. 
 • Időpont: 2024. augusztus 9. (péntek) 17.30-21.30
 • Hozzájárulás: 15.000 Ft 

Ez a szertartás Magyarországon nem minősül terápiának, gyógyításnak. Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló személyek vehetnek részt a szertartáson.

A létszám korlátozott, minimum 4 fő és maximum 8 fő jelentkezését várom, helyedet jelentkezési sorrendben tudod foglalni.

A helyedet 5.000 Ft előleggel tudod biztosítani, amelyhez szükséges adatokat, a jelentkezésed után küldök.

Szeretettel várlak!

Ági 

Jelentkezés az eseményre:

Kérjük az üzenet részt kitöltve írja meg, hogy mely eseményemre kíván jelentkezni! Köszönöm.

További események

Megosztás

Scroll to Top