YONI SZERTARTÁS - MEGÉRKEZÉS A SZABAD, ÖRÖMTELI NŐI LÉTBE

1weblap
Egy igazán különleges alkalomra hívlak, ahol lehetőséged lesz megnyitni és belépni az érzékiséged szent kapuján, hogy be tudd fogadni és meg tudd tapasztalni az örömteli, szabad női létezés minden formáját.
 
A Yoni, a nő szent tere, mely egyben egy kapu is, az ő szakrális erejéhez, tiszta önvalójához. Amikor ehhez a térhez kapcsolódunk, akkor a bennünk lévő istennői minőségünkbe érkezünk meg, így képesek leszünk magunkhoz venni a teremtő erőnket, képesek leszünk teljességünkben megnyílni a szerelem, az öröm tiszta állapotába.
 
A Yoni szertartás egy tiszta, szeretetteljes, szentséges térben történik, ahol teljes biztonságban kapcsolódhatsz Önmagad mélységeihez, belső titkos részeidhez.
"A jóni elnevezés a szanszkrit nyelvből származik, és jelentése magába foglalja a teljes nemi apparátust, a vulva külső részeitől kezdve a vagináig, méhig és petefészekig. A tantrikus tradíció a jónit gyógyulást adó szentélyként és az istennő otthonaként tiszteli. A nő személyesíti meg a szexuális erőt és a kreativitást sugárzó érzékiséget. A női nem szépségének és a szexuális szenvedélyt új szintre emelő szerelmi művészetnek.”
“Az ősi tantrikák és taoisták azt mondták, hogy a nő Yonija az élet székhelye, a szerelem, a gyönyör és az isteni extázis szent temploma. Azt állították, hogy a női test, amikor szeretetből és imádságból stimulálják, képes bizonyos gyógyfolyadékokat előállítani, amelyek felemelték az ember tudatát, és közelebb vitték Istenhez.”
Sajnos még ma is rengeteg tabu, elfojtás, szégyen, bűntudat, fájdalom kapcsolódik ehhez a szent terünkhöz, a női erőhöz, a szexualitásunkhoz és ideje már, hogy meggyógyítsuk azt, felszabadítsuk magunkat a régi tapasztalások emlékei alól.
Mikor szól Neked ez a szertartás?
? Ha nőként szeretnél kiteljesedni.
? Ha szeretnéd hozzáférni a teremtő, kreatív erődhöz.
? Ha segítséget szeretnél a szexuális blokkok oldásában, hogy tisztán tudj kapcsolódni a Szent Szexuális Erődhöz.
? Szexualitással kapcsolatos szégyen, bűntudat, bántalmazással kapcsolat fájdalmak, régi lenyomatok oldásában, hogy szabadon tudd áramoltatni az örömöt és a gyönyört.
? Ha szeretnéd kitisztítani a korábbi intim kapcsolataid energetikai lenyomatait.
? Ha szeretnéd felébreszteni a benned élő tüzet, érzékiséget.
? Ha szeretnéd megtapasztalni a teljes önátadás, befogadás képességét.
? Ha szeretnéd a női szerveid öngyógyító képességét erősíteni.
?Ha szeretnéd oldani az önbizalomhiány, önértékelési problémáidat.
 A szertartás egy védett, szeretettel teli térben történik, valamint női körben. Így azt is meg tudod tapasztalni, hogy milyen az, amikor mi nők együtt, egymást gyógyítva, egymást támogatva és elfogadva tartjuk meg egymást. Hogy micsoda felemelő ereje van, mikor Nővéredhez már nem a rivalizálás és a féltékenység köt össze, hanem a tiszta szeretet. Hogy amikor mi nők összegyűlünk, akkor az egész világ is gyógyul.
Mire van szükséged a szertartáshoz.
✨ Elsősorban a nyitottságodra, és arra a szándékra, hogy kész vagy a változásra.
✨ És ehhez kérlek hozz magaddal egy piros (bordó, narancssárga is jó) ruhát, lehet szoknya, blúz, vagy ruha egyben, amelyben részt veszel a szertartáson.
✨ Ha van olyan ékszered, tárgyad, ásványod, amit szeretnél feltölteni a szertartás erejével, akkor azt is hozd magaddal és felhelyezzük az oltárra.
Részvételi szándékodat kérlek jelezd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy privát üzenetben.
➡️ Helyszín: Magicca Tér, Budapest, Böszörményi út 3/b. 4/4. Kapucsengő: 31
➡️ Időpont: 2023. április 1. (szombat) 17.00-20.30
➡️ Hozzájárulás: 18.000 Ft
A létszám korlátozott, minimum 4 fő és maximum 10 fő jelentkezését várom, helyedet jelentkezési sorrendben tudod foglalni.
A helyedet 8.000 Ft előleggel tudod biztosítani, amelyhez szükséges adatokat, a jelentkezésed után küldök.
Ez a program nem minősül terápiának, gyógyításnak. Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló klienseket vehetnek részt az eseményen.
A szertaráson való részvétel kizáró oka továbbá bármilyen tudatmódosító szer rendszeres, vagy a szertartás előtti 2 hétben való használata.
Szeretettel várlak!
Ági

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image