Teremtés folyamata és praktikái meditációval

A májusi újhold teremtő energiáit meghívva, szeretettel várlak, hogy közösen merüljünk bele a teremtés folyamatába, praktikumába. manifest 4

Ezen az alkalmon végig vesszük, hogy hogyan is lehet a teremtés folyamatát tudatosan, de mégis szabadon, teljességében véghez vinni, úgy, hogy valóban azt teremtsük meg az életünkben, amire vágyunk.

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy vannak olyan területek, ahol csak rágondolsz valamire és már ott is terem előtted, megfoghatod, megtapinthatod, magadhoz ölelheted, mert tudod, hogy már a Tiéd. És van olyan, amikor nagyon szeretnél valamit, de csak nem akar összejönni, vagy nem úgy, ahogy Te szeretnéd. Legyen az anyagi, hivatásbeli, párkapcsolati, vagy bármilyen életterületeden.

Teremteni mindenki tud, hiszen alapjában így vagyunk ’megteremtve’. Hidd el, hogy Te is tudsz. És folyamatos teremtésben vagy a nap minden percében. Azzal, ahogy gondolkodsz, ahogy érzel, amit cselekszel, vagy nem cselekszel. Akár tudatában vagy, akár nem. De nagyon nem mindegy, hogy mit teremtünk meg, minek adunk teret az életünkbe.

 

Most közösen végig vesszük, hogy melyek azok a lépések, amelyek részét képezik a teremtési folyamatodnak, megfigyelheted, tudatosíthatod, hogy melyik lépés hogyan működik nálad, és segítséget adok, hogy meg tudd találni, hogy hol csúszhat el Nálad a folyamat, hol lehetnek benne elakadások. Amihez szintén kapsz iránymutatást, hogy hogyan tudod az esetleges elakadásokat feloldani.

Előfordul, hogy már a vágy megfogalmazása során elakadhatunk, ha nem tudjuk, hogy mire is vágyunk igazán. Amikor túlzottan a külső körülmények, ingerek, elvárások határozzák meg, hogy mit szeretnénk és az nem a lelkünk igaz hívása. Hogyan tudok igazán ráhangolódni az igaz vágyamra? És ha már ez megvan, akkor valóban elhiszem, hogy azt megérdemlem, jár nekem? Fel tudom vállalni önmagam és mások előtt? 100%-osan? Vagy csak félve dédelgetem a párnám alatt? Tudom, hogy mikor kell cselekednem, és mikor kell hátralépni és hagyni, hogy az univerzum végezze a dolgát? Hogy be tudjam engedni az életembe? Van-e még bármilyen korlátozó hitrendszerem, programom, ami akadályozza a teremtésemet?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket fogunk közösen átvenni egy egységes rendszerben, keretben végig nézve.

Egy olyan útmutatást kapsz, amely támogatni tud Téged, hogy azt a valóságot teremtsd meg magadnak, amire a lelked mélyén vágysz. Persze, az ehhez szükséges lépéseket Neked kell megtenni.

A webinárium első felében ezt a folyamatot ismerjük meg, dolgozzuk fel közösen.
Majd pedig egy vezetett meditáció keretében megyünk végig ezen a folyamaton, hogy az aktuális vágyad teremtését elindítsuk, és az esetleges blokkokat vele kapcsolatban még tudjuk tisztítani, oldani.

Az esemény után egy jegyzetet is elküldök Neked, ami tartalmazza a teremtés folyamatát, valamint a meditáció hangfelvételét, amit bármikor el tudsz végezni majd ezt követően.

A webinárium Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, aminek az elérhetőségét jelentkezésedet követően küldöm el.

https://www.facebook.com/events/685993588637374/

Hozzájárulás: 4500 Ft

Időpont: 2020.05.22. 19.00-21.30.

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 0630.2379.045; vagy privát üzenetben.

Szeretettel várlak, hogy együtt teremtsük meg a boldog, örömteli, szeretetteljes, szabad valóságunkat.

 

Időpont: 2020.05.22. 19.00-21.30.


Helyszín: A webinárium Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, aminek az elérhetőségét jelentkezésedet követően küldöm el.

 

Jelentkezés módja: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06.30.2379.045


Jelentkezési határidő: 2020.05.22. 18.30


Részvételi díj: 4.500 Ft. 

 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image