SPIRÁL JÁRÁS SZERTARTÁS

Magicca spirál járás szertartásSzeretettel hívlak egy igazán felemelő és ünnepi spirál szertartásra, ahol közösen járjuk végig a fény és szeretet úját.
✨ A Spirál szertartást már az őseink, régi kultúrák is mint egy különleges eseményt tartottak meg az év különböző időpontjaiban. A spirál, mint szimbólum számos helyen megtalálható a természetben, akár ha egy csigaház, egy hurrikán, egy virág, a DNS spirálját figyeljük meg, vagy akár a tejútrendszerünk csillagtengerét, ahogy egy fény örvényben pompázik.
✨ A spirálban benne van az élet körforgása, a folyamatos változás, a fejlődés, a lélek átalakulása, az örök újrakezdés és az újjászületés ereje. A spirál íveinél ott a visszatérés az előző fázishoz, miközben egy új, magasabb szinten folytatódik ugyanaz a motívum. Újra és újra ugyanaz, de mégis mozog, változik, halad előre, fejlődik.
✨ A szertartás során mi is ezt a spirált járjuk körbe, bejárjuk a fény útját, a szeretet útját, a saját életünk útját. Ezáltal egy magasabb szintre tudunk lépni a létezésünk lépcsőfokán.
✨ Ez a szertartás egy transzformáció és egy megérkezés is egyben. A spiráljárás közben van lehetőségünk letenni mindazt, ami nem szolgál már minket, megértéssel és elfogadással átfényesíteni az árnyék részeinket, és fénnyel feltölteni az életünket.
✨ Összegzünk és teret nyitunk az újnak, hogy be tudjuk fogadni, ami ránk vár. A spiráljárás egy nagyon mély belső élményt tud adni, melynek hatására tisztulunk, gyógyulunk, fejlődünk az életünk útján.
Részvételi szándékodat kérlek jelezd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
➡️ Helyszín: Magicca Tér, Budapest, Böszörményi út 3/b. 4/4. Kapucsengő: 31
➡️ Időpont: 2021. december 11. (szombat) 16.00-20.00
➡️ Hozzájárulás: 10.000 Ft
A létszám korlátozott, helyedet jelentkezési sorrendben tudod foglalni.
Szeretettel várlak!
Ági

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image