Női együttlét a telihold fényében

Egy varázslatos közös utazásra hívlak a Hold szent terébe, amely során megismerkedünk, kapcsolódunk égi segítőnk, Holdanyánk energiáihoz. Tisztulunk, elengedünk, töltődünk…mindezt együtt egy szent egységben megélve, közösen ünnepelve.

A Holdnak mágikus energiái vannak, fázisai közül is a teliholdnak a legerőteljesebb a hatása. Akár tudatában vagyunk, akár nem, a hold jelentős befolyással van minden élőlényre a Földön, így ránk is. A Hold hatását egyéntől függően különböző intenzitással és más más módon érzékelhetjük, attól függően, hogy éppen mit mozdít meg bennünk az aktuális holdállás.

A Hold, mint női princípium, a lélek-energiák közvetítője, így a vele való kapcsolódás során rávilágít lelkünk legrejtettebb mélységeire is. A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuíciónkra. Befolyásolja a hangulatunkat, az agyi területeket, a tudatos intelligenciánkat és a tudatalattit. A Holdnak az állandó ritmusa biztosítja az anyagi tér ciklusait, így a 29,5 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával is. Hat a növekedésre, a mindenben benne rejlő víz elem okán, így a nőiség, anyaság, teremtés és táplálás energiája is hozzá kötődik. Telihold idején az energiák a sokszorosára nőnek, meditációs/belső munkára való hívásunk is erőteljesebb, teremtéseink hatásfoka jelentősen növelhető.

Arra invitállak, hogy tarts velem és állítsuk közösen a Hold energiáját és hatását a szolgálatunkba, ahogyan azt őseink is tették. Kapcsolódjunk össze égi segítőnkkel, fedezzük fel tudását és kincseit, működjünk együtt Vele, hogy kölcsönös erővel segítsük egymás létezését.

Ezeken a találkozókon beszélgetünk, meditálunk, szertartást tartunk, mozgunk, jógázunk, táncolunk, énekelünk, annak megfelelően, hogy mire van aktuálisan hívásunk. Mindezt egy olyan támogató térben, amelyet az elfogadás, egymás tisztelete és a feltétel nélküli szeretet jellemez.

Aktuális alkalom témája: 

Ismét szeretettel várlak Benneteket, hogy folytassuk a női archetípusokkal való kapcsolódást, amely minden alkalommal varázslatos utazás a belső világunkba. Sok sok felismerést kaphatunk, amely segít minket a kiteljesedésben, hogy harmóniába kerüljünk Önmagunkkal és hogy Nőként megtaláljuk a helyünket, szerepeinket az életben. Megismerjük igazi önvalónkat.

Mint tudjátok, nem az életkörhöz kötött sorrendben haladunk az archetípusokkal, mindig azt hívjuk meg, ami az aktuális energiákhoz megérkezik, hogy most azzal a részünkkel érdemes leginkább kapcsolódni. Az, az adott énrészünk gyógyítására van most igazán támogatott tér, vagy szükség arra, hogy tiszta, teljes minőségében tanuljuk meg működtetni, kibontani.
Most sincs ez másként, intuitívan ráhangolódva a térre, az aktuális feladatokra, kihívásokra, az Anya archetípus az, aki megérkezett. Kapcsolódósra hív minket.
A mostani körülményeket, eseményeket figyelve, ez nem is meglepő.

Hiszen az Anya az életet adó, aki fenntartja az emberiséget mint egy harcos, aki képes megtisztítani a teret a megújulás és a változás nevében.

Az Anyai archetípushoz tartozik a gondoskodás, táplálás, az elfogadás és a feltétel nélküli szeretet képessége. Elsősorban Önmagunk irányába. És ha már ezt Önmagunk irányába tudjuk áramoltatni, akkor fogjuk tudni a környezetünket is megfelelően táplálni. A bennünk élő Anya részünk által tudunk kapcsolódni igazán a gyökereinkhez, a női erőnkhöz, a női őseink erejéhez. Amikor mindennek hiányában vagyunk, akkor a teremtéseink sem tudnak igazán megjelenni a fizikai síkon, vagy nem olyan minőségben, ahogy mi azt szeretnénk. Nem engedjük be a korlátlan bőséget az életünkbe.

Amíg még mélyen magunkba hordozzuk az anyasebeket, addig tudatalattiból működtethetjük az áldozati és mártír szerepeket, hiszen sokszor ezt láttuk, hogy ez az út vezet oda, hogy látszólagos szeretetet kapjunk.

Benned vajon, hogy van most az Anya archetípus?
- Mennyire ismered a saját igényeidet, szükségleteidet? Mennyire tudod felvállalni őket? Mennyire tudod kielégíteni azokat?
- Mennyire tudod Önmagad táplálni?
- Szereted, elfogadod Önmagad? Úgy, ahogy vagy?
- Érzed a női teremtő erődet? A gyökereidet? Őseid erejét?
- Megengeded Magadnak a bőséget?
- Érzed a bizalmat, az ősbizalmat az élettel szemben? Hogy minden úgy van jól, ahogy van?
- Mennyire működteted az áldozati, mártír szerepet az életedben?

Ezek a kérdések mentén indulunk el a belső világunkba, hogy feltárjuk a mélyen rejtett titkokat, erőket, és mindezt felszabadítsuk, annak érdekében, hogy boldog, örömteli, kiegyensúlyozott, erős Nőként tudjunk létezni, aki tudja, hogy Önmaga táplálásával kezdődik minden.

Hiszen az a Nő, aki Önmagát gyógyítja, az egész világot gyógyítja.

 A találkozó Facebook eseménye az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/993391297795934/

 

Időpont: 2020.10.01. 18.30-21.30


Helyszín: 1126 Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 3/b 4. emelet 4. Kapucsengő: 31


Jelentkezés módja: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz.


Részvételi díj: 6500 Ft


 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image