Női együttlét a telihold fényében

Egy varázslatos közös utazásra hívlak a Hold szent terébe, amely során megismerkedünk, kapcsolódunk égi segítőnk, Holdanyánk energiáihoz. Tisztulunk, elengedünk, töltődünk…mindezt együtt egy szent egységben megélve, közösen ünnepelve.

A Holdnak mágikus energiái vannak, fázisai közül is a teliholdnak a legerőteljesebb a hatása. Akár tudatában vagyunk, akár nem, a hold jelentős befolyással van minden élőlényre a Földön, így ránk is. A Hold hatását egyéntől függően különböző intenzitással és más más módon érzékelhetjük, attól függően, hogy éppen mit mozdít meg bennünk az aktuális holdállás.

A Hold, mint női princípium, a lélek-energiák közvetítője, így a vele való kapcsolódás során rávilágít lelkünk legrejtettebb mélységeire is. A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuíciónkra. Befolyásolja a hangulatunkat, az agyi területeket, a tudatos intelligenciánkat és a tudatalattit. A Holdnak az állandó ritmusa biztosítja az anyagi tér ciklusait, így a 29,5 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával is. Hat a növekedésre, a mindenben benne rejlő víz elem okán, így a nőiség, anyaság, teremtés és táplálás energiája is hozzá kötődik. Telihold idején az energiák a sokszorosára nőnek, meditációs/belső munkára való hívásunk is erőteljesebb, teremtéseink hatásfoka jelentősen növelhető.

Arra invitállak, hogy tarts velem és állítsuk közösen a Hold energiáját és hatását a szolgálatunkba, ahogyan azt őseink is tették. Kapcsolódjunk össze égi segítőnkkel, fedezzük fel tudását és kincseit, működjünk együtt Vele, hogy kölcsönös erővel segítsük egymás létezését.

Ezeken a találkozókon beszélgetünk, meditálunk, szertartást tartunk, mozgunk, jógázunk, táncolunk, énekelünk, annak megfelelően, hogy mire van aktuálisan hívásunk. Mindezt egy olyan támogató térben, amelyet az elfogadás, egymás tisztelete és a feltétel nélküli szeretet jellemez.

Aktuális alkalom témája: 

Itt az idő, hogy ismét személyesen is kapcsolódjunk és feltöltődjünk a női kör és Holdanya varázslatos erejével.

És ezt most egy különleges helyszínen, a Gellért hegyen a Filozófusok kertjében, Földanya ölelésében fogjuk megtenni.

? A Telihold mindig egy különleges alkalom a havi ritmusunkat tekintve. Ilyenkor mindig intenzívebben és mélyebben érzékelünk. Holdanya ragyogó fénye segít rálátni igazán Önmagunkra, egyaránt támogat minket az elengedésben, a megtisztulásban, a gyógyulásban és a kiteljesedésében is.
? És amikor mindezt egy megtartó, elfogadó és szeretői női körben tesszük meg, ahol a nők támogatják, gyógyítják egymást, akkor igazán varázslat születik.

A mostani együttlétünk témája a KAPCSOLÓDÁS lesz.

? Kapcsolódunk Holdanya és Földanya csodálatos energiáival, hogy általuk még inkább kapcsolódjunk a bennünk élő természeti erőkkel, teremtő erőnkkel, amelyeket a saját életünk és környezetünk emelésére tudunk használni.
? Kapcsolódunk nőtársainkkal, nővéreinkkel, hogy megtapasztaljuk a női közösségekben rejlő hatalmas erőt, amelyhez az őseink mindig is kapcsolódtak. Emlékezz arra, hogy nőként, mire is vagy képes, amikor egymás felé fordulunk, tisztán kapcsolódunk és egymás fényét emeljük.
? Kapcsolódunk Önmagunkhoz, a belső, igaz vágyainkhoz, belső hangunkhoz. Rálátást kérünk, a vágyaink megvalósítását, a kiteljesedésünket, a szabad létezésünket korlátozó minőségekre, hogy azokat Holdanya ezüstös fényében megmosdatva könnyedén el tudjuk engedni.
? És egyszerűen kapcsolódunk a jelenlét igaz pillanatával, az élet szépségével, az egyszerűség csodájával, a csendünkkel, a hangukkal, a szívünkkel, a testünkkel, a mozdulatainkkal. Éppen azzal, ami bennünk van.

Hogy mire számíthatsz és mire készülj ezen az alkalmon?
? Elsősorban arra kérünk, hogy legyél nyitott és befogadó.
? Hagyunk időt, hogy megérkezzünk, Önmagunkhoz, a Női körbe, a természetbe.
? Beszélgetünk, kapcsolódunk egymással, megosztjuk a bennünk rejlő gondolatokat.
? Tisztulunk, gyógyulunk a füstölők, illoólajok által.
? Könnyed mozgáson keresztül kapcsolódunk.
? A legutóbbi Teliholdas körön megtapasztalhattuk, milyen ereje van a mozdulatokkal kísért meditációnak. Ezen a nyomvonalon továbbhaladva szeretnénk elmerülni egy már ismert ászanasor elemeiben, elidőzni, átengedni magunkon az ezekkel kapcsolatos információkat, érzeteket, átitatva a Női Kör és a Telihold transzformáló erejével. Ezért azt javasoljuk, öltözz számodra kényelmes ruhába, hogy minél könnyedebben átadhasd magad ennek az élménynek.
? Zenén és éneken keresztül kapcsolódunk a bennünk lévő tűzhöz, örömhöz, szabadsághoz, akár zabolátlan, határtalan énünkhöz. Még akár táncra is perdülhetünk. Ha van dobod, vagy más hangszered, amivel szeretnéd kísérni ezt az utat, akkor arra hívunk, hogy bártan hozd magaddal.
? És kapcsolódunk mindennel, amivel ott éppen akkor, abban a körben, abban a pillanatban hívást érzünk.
? És mindezt egy teljesen elfogadó, megengedő, megtartó és szeretetteljes női körben.


Részvételi szándékodat kérlek jelezd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy privát üzenetben.

Időpont: 2021.07.23. 18.30-21.30


Helyszín: Budapest, Gellért hegy, Filozófusok kertje. (Rossz idő esetén: Magicca Tér, Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 3/b. 4/4. Kapucsengő: 31)


Jelentkezés módja: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz.


Részvételi díj: 6500 Ft


 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image