Női együttlét a telihold fényében (0605)

Egy varázslatos közös utazásra hívlak a Hold szent terébe, amely során megismerkedünk, kapcsolódunk égi segítőnk, Holdanyánk energiáihoz. Tisztulunk, elengedünk, töltődünk…mindezt együtt egy szent egységben megélve, közösen ünnepelve.

A Holdnak mágikus energiái vannak, fázisai közül is a teliholdnak a legerőteljesebb a hatása. Akár tudatában vagyunk, akár nem, a hold jelentős befolyással van minden élőlényre a Földön, így ránk is. A Hold hatását egyéntől függően különböző intenzitással és más más módon érzékelhetjük, attól függően, hogy éppen mit mozdít meg bennünk az aktuális holdállás.

A Hold, mint női princípium, a lélek-energiák közvetítője, így a vele való kapcsolódás során rávilágít lelkünk legrejtettebb mélységeire is. A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuíciónkra. Befolyásolja a hangulatunkat, az agyi területeket, a tudatos intelligenciánkat és a tudatalattit. A Holdnak az állandó ritmusa biztosítja az anyagi tér ciklusait, így a 29,5 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával is. Hat a növekedésre, a mindenben benne rejlő víz elem okán, így a nőiség, anyaság, teremtés és táplálás energiája is hozzá kötődik. Telihold idején az energiák a sokszorosára nőnek, meditációs/belső munkára való hívásunk is erőteljesebb, teremtéseink hatásfoka jelentősen növelhető.

Arra invitállak, hogy tarts velem és állítsuk közösen a Hold energiáját és hatását a szolgálatunkba, ahogyan azt őseink is tették. Kapcsolódjunk össze égi segítőnkkel, fedezzük fel tudását és kincseit, működjünk együtt Vele, hogy kölcsönös erővel segítsük egymás létezését.

Ezeken a találkozókon beszélgetünk, meditálunk, szertartást tartunk, mozgunk, jógázunk, táncolunk, énekelünk, annak megfelelően, hogy mire van aktuálisan hívásunk. Mindezt egy olyan támogató térben, amelyet az elfogadás, egymás tisztelete és a feltétel nélküli szeretet jellemez.

Aktuális alkalom témája: 

Szeretettel várlak a következő női együttlétünkre, ahol az ÖNSZERETET, ÖNBIZALOM témakörével foglalkozunk.

Megnézzük, hogy mit is jelent valójában az önszeretet, mi az ami még hiányzik, hogy teljesen, feltétel nélkül elfogadjuk és szeressük magunkat úgy, ahogy vagyunk. Hiszen mindennek ez az alapja. Egészen addig, amíg Önmagunkhoz nem tudunk mélyen, tisztán, szeretettel és igaz módon kapcsolódódni, addig másokhoz sem.

Megkeressük, hogy hol vannak még olyan sebeink, ahol sérült bennünk az önszeretet,önbescsülés képessége, amikor elhittük, hogy nem vagyunk elég jók, elég szerethetők, és ezáltal a másoknak való megfelelés motivál minket a cselekedeteinkben. Amikor mások véleménye befolyásolja az Önmagunkról alkotott képet, akkor nagyon kiszolgálgatott helyzetbe kerülünk, ahol önként kiadjuk az erőt a kezünkből és függés alakul ki.

Minden önismereti és önfejlesztési folyamatnak az alapja, hogy ezektet a sebeket begyógyítsuk. Így leszünk képesek teljes bizalommal, szeretettel és erővel Öngamunk mellé állni és Önmagunkat választani. Így leszünk képesek azt az életet élni, amire lelkünk mélyén vágyunk. Olyan kapcsolatokat kialakítani és működtetni, amelyek egyenrangúak, a kölcsönös elfogadáson, szeretetet, támogatáson alapulnak. Valamint így leszünk képesek a hivatásunkban is sikeresek lenni, és tiszta önbizalommal feltöltve haladjunk előre az utunkon.

 

 A találkozó Facebook eseménye az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/1212609399087568/

 

Időpont: 2020.06.05. 18.30-21.30


Helyszín: 1126 Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 3/b 4. emelet 4. Kapucsengő: 31


Jelentkezés módja: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz.


Részvételi díj: 4500 Ft


 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image