Női együttlét a telihold fényében

Egy varázslatos közös utazásra hívlak a Hold szent terébe, amely során megismerkedünk, kapcsolódunk égi segítőnk, Holdanyánk energiáihoz. Tisztulunk, elengedünk, töltődünk, gyógyulunk…mindezt együtt egy szent egységben megélve, közösen ünnepelve.

A Holdnak mágikus energiái vannak, fázisai közül is a teliholdnak a legerőteljesebb a hatása. Akár tudatában vagyunk, akár nem, a hold jelentős befolyással van minden élőlényre a Földön, így ránk is. A Hold hatását egyéntől függően különböző intenzitással és más más módon érzékelhetjük, attól függően, hogy éppen mit mozdít meg bennünk az aktuális holdállás.

A Hold, mint női princípium, a lélek-energiák közvetítője, így a vele való kapcsolódás során rávilágít lelkünk legrejtettebb mélységeire is. A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuíciónkra. Befolyásolja a hangulatunkat, az agyi területeket, a tudatos intelligenciánkat és a tudatalattit. A Holdnak az állandó ritmusa biztosítja az anyagi tér ciklusait, így a 29,5 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával is. Hat a növekedésre, a mindenben benne rejlő víz elem okán, így a nőiség, anyaság, teremtés és táplálás energiája is hozzá kötődik. Telihold idején az energiák a sokszorosára nőnek, meditációs/belső munkára való hívásunk is erőteljesebb, teremtéseink hatásfoka jelentősen növelhető.

Arra invitállak, hogy tarts velem és állítsuk közösen a Hold energiáját és hatását a szolgálatunkba, ahogyan azt őseink is tették. Kapcsolódjunk össze égi segítőnkkel, fedezzük fel tudását és kincseit, működjünk együtt Vele, hogy kölcsönös erővel segítsük egymás létezését.

Ezeken a találkozókon beszélgetünk, meditálunk, szertartást tartunk, mozgunk, jógázunk, táncolunk, énekelünk, annak megfelelően, hogy mire van aktuálisan hívásunk. Mindezt egy olyan támogató térben, amelyet az elfogadás, egymás tisztelete és a feltétel nélküli szeretet jellemez.

Mostani alkalommal a BELSŐ ERŐNK-kel fogunk dolgozni. Megnézzük, hogy milyen minőségekben és formában van jelen bennünk az erő, mint alapvető élet esszencia. Példákon keresztül átbeszéljük, hogy mikor melyik típusú erőt érdemes előhívni és működtetni. Valamint megvizsgáljuk, hogy akadályozza-e éppen valami, hogy az erőnk teljes potenciáljához hozzáférjünk annak legtisztább és legnemesebb formájában.
És a már megszokott módon, meditáción keresztül mindezt meg is tapasztaljuk, hogy saját élményt és megélést szerezzünk. Magunkhoz öleljük, visszavesszük, megtisztítjuk, felfényesítjük mindazt a kincset, erőt, ami talán eddig el volt zárva előlünk, vagy nem abban a formában és úgy fértünk hozzá, ahogy azt eredendően tettük.
Így a magunkhoz ölelt és magunkba olvasztott új erővel felfrissülve, megújulva, megerősödve mehetünk tovább utunk csodákkal, örömmel. boldogsággal és szeretettel kövezett ösvényén.

 

A workshop Facebook eseménye az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/2309013329332748/

 

Időpont: 2019.02.19. 18.00-21.00


Helyszín: Spamasszázs Központ, 1115, Budapest, Bartók Béla út 96. I/16.


Jelentkezés módja: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz.


Részvételi díj: 3000 Ft


 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image