Női együttlét a telihold fényében

Egy varázslatos közös utazásra hívlak a Hold szent terébe, amely során megismerkedünk, kapcsolódunk égi segítőnk, Holdanyánk energiáihoz. Tisztulunk, elengedünk, töltődünk, gyógyulunk…mindezt együtt egy szent egységben megélve, közösen ünnepelve.

A Holdnak mágikus energiái vannak, fázisai közül is a teliholdnak a legerőteljesebb a hatása. Akár tudatában vagyunk, akár nem, a hold jelentős befolyással van minden élőlényre a Földön, így ránk is. A Hold hatását egyéntől függően különböző intenzitással és más más módon érzékelhetjük, attól függően, hogy éppen mit mozdít meg bennünk az aktuális holdállás.

A Hold, mint női princípium, a lélek-energiák közvetítője, így a vele való kapcsolódás során rávilágít lelkünk legrejtettebb mélységeire is. A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuíciónkra. Befolyásolja a hangulatunkat, az agyi területeket, a tudatos intelligenciánkat és a tudatalattit. A Holdnak az állandó ritmusa biztosítja az anyagi tér ciklusait, így a 29,5 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával is. Hat a növekedésre, a mindenben benne rejlő víz elem okán, így a nőiség, anyaság, teremtés és táplálás energiája is hozzá kötődik. Telihold idején az energiák a sokszorosára nőnek, meditációs/belső munkára való hívásunk is erőteljesebb, teremtéseink hatásfoka jelentősen növelhető.

Arra invitállak, hogy tarts velem és állítsuk közösen a Hold energiáját és hatását a szolgálatunkba, ahogyan azt őseink is tették. Kapcsolódjunk össze égi segítőnkkel, fedezzük fel tudását és kincseit, működjünk együtt Vele, hogy kölcsönös erővel segítsük egymás létezését.

Ezeken a találkozókon beszélgetünk, meditálunk, szertartást tartunk, mozgunk, jógázunk, táncolunk, énekelünk, annak megfelelően, hogy mire van aktuálisan hívásunk. Mindezt egy olyan támogató térben, amelyet az elfogadás, egymás tisztelete és a feltétel nélküli szeretet jellemez.

Aktuális alkalom témája:

Szeretettel várlak a következő női együttlétünkre, ahol a női lézetés csodáját, örömét tapasztaljuk meg. Te mennyire éled meg a nőiségedet? Mennyire tudsz hálás lenni annak, hogy nőnek születtél? Éled-e igazán a női test, a női lét kiváltságait, erejét? Tudod-e élvezni az életet női testben? Mennyire terhelnek vagy emelnek a női feladatok, szerepkörök? Mennyire tudsz kiteljesedni nőként? Teherként vagy áldásként éled meg?

Ezen az alkalom megengedjük magunknak, hogy megérkezzünk a női létezés örömébe, csodájába. Megérezzük azt az erőt, ami bennünk, NŐK-ben rejlik. Kapcsolódunk önmagunkkal és társainkkal. Megengedjük a női erő áramlását és ragyogását.
Még az is lehet, hogy mindenzt aktívan tánc és áramló mozgás formájában tesszük meg. Majd éppen úgy, ahogy akkor, ott hívást érzünk.

 A találkozó Facebook eseménye az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/267987874186268/

Időpont: 2020.03.08. 18.30-21.30


Helyszín: 1126 Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 3/b 4. emelet 4. Kapucsengő: 31


Jelentkezés módja: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz.


Részvételi díj: 4500 Ft


 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image