Női együttlét a telihold fényében

Egy varázslatos közös utazásra hívlak a Hold szent terébe, amely során megismerkedünk, kapcsolódunk égi segítőnk, Holdanyánk energiáihoz. Tisztulunk, elengedünk, töltődünk, gyógyulunk…mindezt együtt egy szent egységben megélve, közösen ünnepelve.

A Holdnak mágikus energiái vannak, fázisai közül is a teliholdnak a legerőteljesebb a hatása. Akár tudatában vagyunk, akár nem, a hold jelentős befolyással van minden élőlényre a Földön, így ránk is. A Hold hatását egyéntől függően különböző intenzitással és más más módon érzékelhetjük, attól függően, hogy éppen mit mozdít meg bennünk az aktuális holdállás.

A Hold, mint női princípium, a lélek-energiák közvetítője, így a vele való kapcsolódás során rávilágít lelkünk legrejtettebb mélységeire is. A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuíciónkra. Befolyásolja a hangulatunkat, az agyi területeket, a tudatos intelligenciánkat és a tudatalattit. A Holdnak az állandó ritmusa biztosítja az anyagi tér ciklusait, így a 29,5 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával is. Hat a növekedésre, a mindenben benne rejlő víz elem okán, így a nőiség, anyaság, teremtés és táplálás energiája is hozzá kötődik. Telihold idején az energiák a sokszorosára nőnek, meditációs/belső munkára való hívásunk is erőteljesebb, teremtéseink hatásfoka jelentősen növelhető.

Arra invitállak, hogy tarts velem és állítsuk közösen a Hold energiáját és hatását a szolgálatunkba, ahogyan azt őseink is tették. Kapcsolódjunk össze égi segítőnkkel, fedezzük fel tudását és kincseit, működjünk együtt Vele, hogy kölcsönös erővel segítsük egymás létezését.

Ezeken a találkozókon beszélgetünk, meditálunk, szertartást tartunk, mozgunk, jógázunk, táncolunk, énekelünk, annak megfelelően, hogy mire van aktuálisan hívásunk. Mindezt egy olyan támogató térben, amelyet az elfogadás, egymás tisztelete és a feltétel nélküli szeretet jellemez.

Aktuális alkalom témája:

2020 első Női Együttlétünkre hívlak. Több szempontból is különleges lesz ez az alkalom. Nemcsak azért, mert egy új évet, hanem mert egy teljes új évtizedet indítunk. Egy új korszak indul, új minőségben, új feladatokkal és új kihívásokkal. Mindannyian érezhetjük, hogy mennyire intenzív a TÉR és a körülöttünk lévő energiák, és ez még fokozódik. Ezért is készülök egy különleges oldással erre az alkalomra, hogy minél könnyebben és minél magasabb minőségben tudjuk megélni a körülöttünk, bennünk lévő változásokat, a fejlődést.
A 12 Fénytestünkről a tudást egy tanítómtól kaptam és ezt szeretném átadni Nektek. Már korábban is dolgoztunk ezzel a technikával és hihetetlen nagy ereje van.
A 12 Fénytestünk oldását, tisztítását, aktiválását fogjuk elvégezni ezen az alkalmon. A 12 Fénytestünk a 12 Dimenziót is jelképezi, így az egyes dimenziók minőségét tudjuk megérteni és a benne rejtő képességeink tudnak megnyilni, tisztulni, aktiválódni, hozzáférhető válni. Így leszünk képesek az előttünk lévő energiák könnyedebb és eredményesebb befogadására és integrálására az életünkbe, annak érdekében, hogy a mostani korszakváltó időszakben rejlő lehetőségeket, potenciált maximálisan ki tudjuk használni., magunkévá tudjuk tenni. Hogy végre azt az életet éljük, amit lelkünkkel megálmodtunk, és mindezt örömben, szeretetben és bőségben élhessük meg. És ebben segít nekünk most a 12 Fénytestünkkel való munka, hogy meg tudjuk ugrani azt a szintugrást, amire szükségünk van.

 A találkozó Facebook eseménye az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/457739418492044/

Időpont: 2020.01.10. 18.00-21.30


Helyszín: 1126 Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 3/b 4. emelet 4. Kapucsengő: 31


Jelentkezés módja: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz.


Részvételi díj: 4500 Ft


 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image