Női együttlét a telihold fényében

Egy varázslatos közös utazásra hívlak a Hold szent terébe, amely során megismerkedünk, kapcsolódunk égi segítőnk, Holdanyánk energiáihoz. Tisztulunk, elengedünk, töltődünk, gyógyulunk…mindezt együtt egy szent egységben megélve, közösen ünnepelve.

A Holdnak mágikus energiái vannak, fázisai közül is a teliholdnak a legerőteljesebb a hatása. Akár tudatában vagyunk, akár nem, a hold jelentős befolyással van minden élőlényre a Földön, így ránk is. A Hold hatását egyéntől függően különböző intenzitással és más más módon érzékelhetjük, attól függően, hogy éppen mit mozdít meg bennünk az aktuális holdállás.

A Hold, mint női princípium, a lélek-energiák közvetítője, így a vele való kapcsolódás során rávilágít lelkünk legrejtettebb mélységeire is. A Hold energiái hatással vannak reményeinkre, álmainkra, intuíciónkra. Befolyásolja a hangulatunkat, az agyi területeket, a tudatos intelligenciánkat és a tudatalattit. A Holdnak az állandó ritmusa biztosítja az anyagi tér ciklusait, így a 29,5 napos megújulása összhangban van az emberi szervezet ritmusával is. Hat a növekedésre, a mindenben benne rejlő víz elem okán, így a nőiség, anyaság, teremtés és táplálás energiája is hozzá kötődik. Telihold idején az energiák a sokszorosára nőnek, meditációs/belső munkára való hívásunk is erőteljesebb, teremtéseink hatásfoka jelentősen növelhető.

Arra invitállak, hogy tarts velem és állítsuk közösen a Hold energiáját és hatását a szolgálatunkba, ahogyan azt őseink is tették. Kapcsolódjunk össze égi segítőnkkel, fedezzük fel tudását és kincseit, működjünk együtt Vele, hogy kölcsönös erővel segítsük egymás létezését.

Ezeken a találkozókon beszélgetünk, meditálunk, szertartást tartunk, mozgunk, jógázunk, táncolunk, énekelünk, annak megfelelően, hogy mire van aktuálisan hívásunk. Mindezt egy olyan támogató térben, amelyet az elfogadás, egymás tisztelete és a feltétel nélküli szeretet jellemez.

Május a szerelem, a szeretet, a szabadság és a kinyílás időszaka. Mi is ezzel a témával fogunk foglalkozni ezen az együttléten. Megnézzük, hogy mit is jelentenek valójában ezek a fogalmak. Mit jelent, szabadon, feltételek nélkül szeretni, amikor teljesen megnyitjuk önmagunkat a befogadásra, átadjuk magunkat a másiknak..
Vajon mennyire vagyunk képesek ezt a szeretetet saját magunk felé irányítani? Úgy igazán szeretni és elfogadni azt, akik vagyunk. Úgy, ahogy vagyunk. Hiszen mindennek ez az alapja.
Sokszor tapasztaljuk, hogy szeretünk, de feltételeket, szabályokat, elvárásokat pakolunk rá, ami szépen lassan, vagy éppen gyorsan agyonnyomja azt.
 
Arra invitállak, hogy ezen az alkalmon térképezzük fel, gyűjtsük össze, majd oldjuk fel mindazokat a korlátokat, akadályokat, félelmeket, elvárásokat, amelyek elválasztanak minket a tiszta, feltételek nélküli szeretet megtapasztalásában.
 

 A workshop Facebook eseménye az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/457055641719688/

Időpont: 2019.06.17.; 2019.06.16.; 2019.08.15.; 18.00-21.30


Helyszín: 1126 Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 3/b 4. emelet 4. (Amennyiben az időjárás engedi, akkor a terveim szerint szabadtéren tartjuk meg ezeket a találkozókat, előreláthatólag a Normafán. Így majd még intenzívebben tudunk kapcsolódni a természethez és az elemekhez. Részletekkel majd mindig az esemény előtt pár nappal jelentkezem.) 


Jelentkezés módja: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz.


Részvételi díj: 3000 Ft


 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image