MUNAY-KI 9 RÍTUS BEAVATÁS

Szeretettel hívlak a Munay-Ki 9 rítusának varázslatos világába.

Munak Ki 9 BeavatásTapasztald meg az erejét ennek a perui, ősi, gyógyító tradíciónak, a természet erőit használó gyakorlatokkal! Ébreszd fel a benned rejlő bölcsességet és válj tudatosabbá, saját magad és az emberiség gyógyulásáért!

Mi a Munay-ki?
A Munay-Ki egy kilenc rítusból álló beavatás, amely az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származik.
A Munay-Ki egy quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, jelentése „Szeretlek”. Ez az ősi spirituális tradíció az energiával és a négy elemmel (föld, víz, levegő, tűz) dolgozik. A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek az idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

A beavatás egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására, amik nemcsak gyerekkorbeli, de karmikus és előző életbeliek is lehetnek. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra.

Az ősi amerikaiak próféciáik szerint az új emberiség természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. Ez a kilenc rítusú beavatás a kód ehhez az új emberiséghez.
A kilenc rítus energetikai kódokat, “fénymagokat” helyez el a testünkben, melyek, ha dolgozunk velük, és fejlesztjük őket, képesek ablakokat nyitni a Szellemvilág különböző dimenziói felé.

Mivel az elménk nem tudja megérteni és analizálni a Munay Ki beavatását, ezért nem is tud tiltakozni és akadályokat görgetni a rítusok által elindított pozitív változásokkal szemben, hanem egyszerűen csak megadja magát az ősi tudásnak.

Amikor a Rítusok energiái megérkeznek a csakráinkba, energiamezőnkbe, azonnal érezhető pozitív változásokat idéz elő bennünk és körülöttünk. Különleges, megmagyarázhatatlan és felemelő élmény.

Még mielőtt megkaptam volna a beavatást már az a sugallat érkezett, hogy 9 különböző alkalommal kell megtartanom, 1 rítus/alkalom. Ennek egyik oka, hogy így nem telítődik túl a rendszered, és megfelelően elő tudjuk készíteni az adott rítushoz tartozó  energia kód befogadását. Valamint két beavatás között lesz időd 1-1 rítus hatásának mélyebb integrálásához és megtapasztalásához.
Az avatások mellett meditációval és különböző gyakorlatokkal támogatjuk a rítusok még mélyebb, valódi megértését, befogadását és megélését. Mindezek mellett meg is tanulod tovább adni az egyes rítusokat.

És ami nagyon fontos, hogy a beavatás teljes folyamata során támogatást kapsz tőlem és egy közösséget, amely megtartó teret tud biztosítani Neked.

Az instant megoldások helyett én a folyamatában felépített, támogatott változásban hiszek, ahol biztosított a tér és az idő a valódi átalakulásra. És a tapasztalataim szerint ez egy igazán gyógyító, felszabadító, erőbe állító folyamat, ahol tényleges és azonnali változások tapasztalhatóak az életedben.

A beavatások célja, hogy magasabb szintre emelje a tudatosságot, eljuttason a félelem nélküliség, az egység, és az isteni szeretet állapotába. Ehhez fénymagokat kapunk meg a szertartás során, amelyet mindenki a saját útjának megfelelően tud 'nevelgetni', kibontani, magába integrálni.

A kilenc rítus között van erőbeavatás, kapcsolódunk az elemekkel, a csakrák átminősítésra kerülnek, erőállatokat hívunk be, gyógyítjuk a női és férfi minőségeinket, megtisztulunk a lelki salakanyagtól, kapcsolódunk a segítő fénylényekkel és áthangolódik a DNS-ünk. Kapcsolódunk az Isteni Teremtővel.

Valójában 9 szertartáson keresztül végigmegyünk egy újjászületési folyamaton.

HOGYAN FOG AZ ÉLETED VÁLTOZNI A MUNAY-KIVAL?

  •  A MUNAY KI kilenc rítusa segíti megemelni a rezgésszintedet.
  •  Mélyebb lelki kapcsolatokat alakítasz ki. Könnyebben meglátod majd a teljes képet és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni.
  •  Egyre inkább azzá válsz, aki igazából vagy: a lelki önmagad, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad.
  •  Életedet elkezded egy magasabb bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva élni.
  •  Életcélod világossá válik előtted, s követni fogod, ami örömet okoz neked.
  •  Tudni fogod, hogy ki vagy és szereted is azt, aki vagy.
  •  Sokkal könnyebben elengeded azokat a dolgokat az életedből, amikre már nincs szükséged.
  •  Ahogy a rítusok hatására elkezdesz változni, erősödni, úgy változik meg csodálatos módon körülötted a világ.
  •  Életedben napi szinte jelen lesz az öröm, a harmónia és a szeretet.
  •  A MUNAY KI aktivizálja és felerősíti a gyógyító energiáidat.
  •  Fokozatosan feldogozódnak benned a múlt sebei, de nem csak a sajátod, hanem az ősöké is.
  •  Gyógyul a benned élő NŐ, kiegyensúlyozódik a feminin energiáid.
  •  Gyógyul a benned élő FÉRFI, harmóniába kerül a maszkulin energiád.
  •  Gyógyulást, békét és harmóniát kapsz a mindennapokban.
  •  A Rítusok a csakrák megtisztításával megemelik a fizikai testedben is a rezgésszintet.
  •  A sejtmemóriában tárolt tudásod felébreszti.
  •  Azt az életet tudod megteremteni magadnak, amire mindig is vágytál.
  •  Elkezded igazából tudni, hogy „Minden Rendben Van” és, hogy „Menny a Földön” ténylegesen elérhető.

A RÍTUSOK

 1. Rítus-Gyógyítok Rítusa: A Gyógyítók Rítusában a beavatott összekapcsolódik fény teremtmények generációjával, a múlt Földőrzőivel, akik a személyes átváltozásukban segítenek. Felébreszti a gyógyító erőt a beavatott kezében, így bárki, akit megérintenek áldott lesz. Rengeteg spirituális segítség elérhető és eme fény teremtmények az alatt dolgoznak, míg alszunk vagy meditálunk, hogy meggyógyítsák a múlt és az elődeink sebeit. 
 2. Rítus- Az Erő Sávjai: A második rítus öt energia sávot tartalmaz, a földet, levegőt, tüzet, vizet és a tiszta fényt reprezentálva. Eme sávok a Fénylő Energia Testedbe kerülnek elhelyezésre, és mint egy filter, bontják le az öt elem egyikére az összes negatív energiát, ami feléd közeledik, így ezen energiák táplálni tudnak téged, ahelyett, hogy megbetegítenének. Az Erő Sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad. A világban, ami tele van félelemmel, a sávok nélkülözhetetlen védettséget biztosítanak. Általában állva és némán van átadva.
 3. Rítus-Harmónia rítusa: Ebben a Rítusban 7 különböző Achetípus lesz átadva a csakrákba. Ezen archetípusok átadása segít, hogy összekapcsolódjunk azok erejével, az Univerzum rendező elvével és a saját energia központunkkal.
 4. Rítus-Látnokok Rítusa: Ebben a Rítusban 5 extra cerebrális fény út van installálva, ami összeköti a látókérget, a harmadik szemmel és a szív csakrával egy „fény korona” és „fény nyaklánc” segítségével. Ez felébreszti, a „belső látót” és a képességet, hogy meglásd az energia és szellemek láthatatlan világát.
 5. Rítus-Napőrzők rítusa: Ez a Rítus összeköt téged mester-gyógyítók generációjával a múltból, jelenből és a jövőből. A Napőrzők voltak a gyógyítók, a gyógynövény szakértők és a bábák is, akik a születésnél és a halálnál jelen voltak. Általában nők voltak és nagy tudással rendelkeztek a föld női vonásairól. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed gyógyítását, és segít, hogy átlépd félelmeidet és békében éld mindennapjaidat.
 6. Rítus-Bölcsességőrzők Rítusa: Ez a Rítus fény teremtmények generációjával köt téged össze a múltból és a jövőből. A Bölcsességőrzők dolga, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és, hogy megosszák azokat másokkal, amikor időszerű és megfelelő. Megtanít, bölcsességet, örömet hoz és megszünteti a szenvedést. A titkot napvilágra hozza – a bölcsességet, hogy mi vagyunk az Univerzum, a Forrás.
 7. Rítus-Földőrzők Rítusa: Ez a Rítus összeköt téged az arkangyalokkal, akik galaxisunk őrzői, az összes élet pásztorai a Földön. Róluk az hírlik, hogy ember alakjuk van és olyan magasok, mint a fák. A Földőrzők, akik az összes élet védelmezői a Földön, ezen őrangyalok közvetlen védelme alatt állnak, s meg tudják idézni erejüket, bármely szituációban, amikor szükség van rá, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak. Közvetlenül összeköt téged a csillagokkal és a Nappal, a helyi csillagunkkal. Segít, hogy megtanuld a Látók módszerét és valósággá álmodd a világot. A Föld pásztora leszel és elhozod a békét.
 8. Rítus-Csillagőrzők Rítusa: Miután részesülsz ebben a Rítusban azt veszed észre, hogy elkezded az életedben történő eseményeket a fizikai sík helyett a spirituálisan érezni. A Rítus befogadása után őrző szerepet vállalsz az eljövendő időért és a következő generációkért.
 9. Rítus-Teremtő Rítus: Ez a rítus összeköt téged a Teremtő-fénnyel, ami benned van – az Isteni Forrással benned – hogy együtt tudd alkotni az életed. Amikor megkapod ezt a beavatást, felébreszted ezt az Isteni Fényt magadban és minden teremtmény őrzőjévé válasz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxisig az univerzumban. Felébreszti az Isteni természetedet és a sejt memóriát, hogy a Szellem nem rajtad keresztül cselekszik, hanem TE vagy az!

HOGYAN KAPOD MEG A RÍTUSOKAT?

 • A teljes átadás 9 héten keresztül történik, heti 1 alkalommal 1 rítus beavatását kapod meg, így nem telítődik túl a rendszered, és megfelelően elő tudjuk készíteni az adott rítushoz tartozó energia befogadását. Valamint két beavatás között lesz időd 1-1 rítus hatásának mélyebb integrálásához és megtapasztalásához. A 9 alkalom után pedig tartunk egy összefoglaló, lezáró alkalmat, ahol lesz lehetőségünk még inkább átlátni és megérteni a folyamatot.
 • Az avatások mellett meditációval és különböző gyakorlatokkal támogatjuk a rítusok még mélyebb, valódi megértését, befogadását és megélését.
 • Mindezek mellett meg is tanulod tovább adni az egyes rítusokat.

 Időpont: Az első alkalom 2023. október 5. (csütörtök) 18.00-21.30, utána hetente minden csütörtökön találkozunk: október 12, 19, 26; november 9, 16, 23, 30, december 7. december 14.


Helyszín: Magicca TÉR ~ 1126 Budapest, Böszörményi út 3/b 


Jelentkezés módja: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06.30.2379.045

Facebook esemény:https://www.facebook.com/events/1303773087196128


Részvételi díj: A Munay-Ki 9 Rítusának átadási díja: 89.000 Ft (10 alkalom, azaz 8.900 Ft/alkalom), amelyet egészben vagy  akár 3 részletben is tudsz fizetni.

A helyedet 25.000 Ft előleggel tudod biztosítani, amelyhez szükséges adatokat a jelentkezésed után küldök. Utána pedig 2x32.000 Ft befizetése szükséges. A program megkézdéséig Október 5.-ig az első részlet ( 32.000 Ft) , majd november 10-ig a maradék (32.000 Ft.)

A létszám korlátozott, minimum 5 fő és maximum 8 fő jelentkezését várom, helyedet jelentkezési sorrendben tudod foglalni. 

 Szeretettel várlak!

Ági

 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image