MUNAY-KI 13. SZERTARTÁS AZ ANYAMÉH RÍTUS

Szeretettel hívlak egy gyönyörű szertartásra, amely gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget, amely segít teljességében megélni a női létezésed csodáját.

MUNAY-KI 13. SZERTARTÁS - AZ ANYAMÉH RÍTUSA

2022.03.27. Munay ki

Szeretettel hívlak egy gyönyörű szertartásra, amely gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget, amely segít teljességében megélni a női létezésed csodáját.

Ez a szertartás a Peruból származó, Munay-ki 13. Rítus, ami más néven Anyaméh rítus, amely egy csodálatos lehetőség a NŐI LÉTED újjászületésére!
Hogy mi is az a MUNAY-KI? 
✅ A Munay-ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó, eredetileg 9 rítusból álló beavatás.
✅ A Munay-ki egy quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, melynek jelentése: SZERETLEK
Ebből most az egyedülálló MUNAY-KI 13. RÍTUSA - AZ ANYAMÉH RÍTUSA szertartást van lehetőséged megtapasztalni.
? A méhünk, a teremtőerőnk, a női erőnk, szexualitásunk, a kreativitásunk központja. Ezzel együtt viszont a legérzékenyebb területünk, ugyanis a legtöbb blokkolt energia itt tárolódik.

A szertartáson lehetőséged van elengedni a benned lévő félelmeket, fájdalmakat, amelyeket akár ősidők óta cipelhetsz magaddal, generációk óta. Ezen a szertartáson nemcsak a saját életedben szerzett sérülések oldódnak, hanem bizony Anyáink, őseink nehézségei, fájdalmai is tisztulnak, melyeknek a lenyomatait méhünk terében őrizzük. A rítus oldja a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket.
MIRŐL SZÓL EZ A SZERTARTÁS?
Egy női minőségű szertartás, mely során a saját és a felmenőink méhét, valamint a benne energetikailag tárolt sérüléseket oldjuk és engedjük el. A Rítus erejével és segítségével egyúttal Földanya (Pachamama) termékeny méhe is erősödik, megújul, tisztul és gyógyul!
?A Rítus a Hold egy év alatt megtett útját, a 13 holdciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi.
?Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet és a teremtő képességünket.
?A Rítus a nőiesség megélését és a teremtés belső képességeit hívja elő, ami csak részben fizikai funkció, és legalább ilyen részben energetikai lehetőség is!
?A Rítus a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket is oldja, ezért kiemelten ajánlható várandósok részére is.
MIKOR AJÁNLOTT RÉSZT VENNED EZEN A RÍTUSON?
? Akár részt vettél már korábban ilyen szertartáson, akár nem, és érzed a hívást, akkor itt a helyed. Hiszen a méhed, a szakrális területed, mint a teremtő és női erő központod, folyamatos áramlásban és változásban van. Áramlik a befogadás, a kiáradás, a teremtés, megtartás, vagy a tisztulás minőségei között. Mint egy energia tároló, magában hordoz minden élményt, tapasztalást, amiben részed volt. Így ahhoz, hogy az életedben jól tudj csodákat teremteni, bizony szükség van tisztításra, megfáradt energiák elengedésére, hogy a régi helyére, új minőségeket tudj behívni.
? Ha úgy érzed, hogy nem tudod a nőiességedet teljességében megélni, nem tudod a különböző női szerepeidet egymás mellett harmónikusan összeegyeztetni.
? Ha bármilyen nőgyógyászati betegséged van, nőgyógyászati műtéten estél át, illetve bármely nőgyógyászati nehéz megélésen mentél keresztül. Akkor is ha eltávolították a méhedet, hiszen energetikailag az ott van, a nehéz megélésekkel együtt, amit a betegség okozott.
? Ha női szerveid öngyógyító erejét szeretnéd helyreállítani.
? Ha párkapcsolati problémáid vannak. Ha úgy érzed, hogy korábbi párkapcsolati sérülések (válás, szakítás, szerelmi bánat oldása, bántalmazás, erőszak, abuzálás) lenyomatait hordozod még magadban, és amiatt nem tudsz harmonikus, nyitott, szeretet alapú kapcsolódást kialakítani.
? Ha ciklus vagy hormonális problémáid vannak.
? Ha babát szeretnél.
? Ha olyan fiatal lány vagy, aki úgy érzi szeretne felkészítést kapni a Nővé válásra. Így akik még nem menstruálnak, akik "méhük első virágát még nem hullajtották el", is részt vehetnek a rítuson.
? Terapeutáknak is ajánlott a részvétel, hiszen mindenkitől, aki megkapja a szertartást, azt kérjük add szeretettel tovább, hogy ezen csoda folytán minél több nő tudjon gyógyulni, mely által az egész Föld is gyógyul!
HOGYAN KÉSZÜLJ? MIT HOZZ MAGADDAL?
✨ Hosszú szoknya vagy hosszú ruha javasolt a szertartáshoz, amelyben kényelmesen és nőiesen érzed magad.
✨ Ha van olyan ékszered, tárgyad, ásványod, amit szeretnél feltölteni a szertartás erejével, akkor azt is hozd magaddal és felhelyezzük az oltárra.
✨ Kérlek hozz magaddal jegyzetfüzetet és tollat.
✅ Részvételi szándékodat kérlek jelezd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy privát üzenetben.
➡️ Helyszín: Magicca Tér, Budapest, Böszörményi út 3/b. 
➡️ Időpont: 2023. szeptember 23. (szombat) 17.00-21.30
➡️ Hozzájárulás: 15.000 Ft
 
Ez a szertartás Magyarországon nem minősül terápiának, gyógyításnak. Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló személyek vehetnek részt a szertartáson.
A szertaráson való részvétel kizáró oka továbbá bármilyen tudatmódosító szer rendszeres, vagy a szertartás előtti 2 hétben való használata.
 
 
A létszám korlátozott, minimum 4 fő és maximum 8 fő jelentkezését várom, helyedet jelentkezési sorrendben tudod foglalni.
Szeretettel várlak!
Ági 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image