MEGÉRKEZÉS A TELJESSÉGBE - SZAKRÁLIS NŐI ELVONULÁS

elvonulás borító kép v2SZAKRALITÁS – ÖNISMERET – TUDATOSSÁG – ELFOGADÁS – SZERETET
NŐI KÖR – NŐI JÓGA – MEDITÁCIÓ – TÁNC – SZERTARTÁS – ERDŐFÜRDŐ
Egy csodálatos hétvégére hívunk, ahol van lehetőséged kapcsolódni Önmagaddal, előhívni a benned lévő teremtő női erőt, megtapasztalni a női kör felemelő erejét, a természet gyógyító ölelését.
Az elvonulásunk fő fókusza a szakrális női létünkbe, női teljességünkbe való megérkezés.
Női létünkben való kiteljesedésünknek számos állomása van. Keveseknek adatik meg az áldásos lehetőség, hogy mindennapjaikatkislány koruktól kezdve a szakralitás határozza meg. Többünk, élete későbbi szakaszában találkozik egyáltalán ennek a fogalmával. A teljesség felé vezető út csodálatos, ám olykor elkerülhetetlenül fájdalmas, erőt próbáló lehet.
A Nő Kör, a természeti erők, a női archetípusokat megtestesítő Istennői minőségek, őseink hetedíziglen támogató ereje könnyebbséget, megértést és végtelenül támogató teret biztosíthatnak ahhoz, hogy haladjunk ezen a szépséges úton.
Több ponton is érezhetjük, hogy elakadunk, ilyenkor legszívesebben feladnánk és elkeseredettségünkben hiábavalónak érzünk mindent. Olyankor hajlamosak vagyunk megfeledkezni mindarról az elért eredményről, változásról, amelyet addig megtapasztaltunk Nőiségünk felvirágoztatásának útján, esetleg elszalasztjuk annak a lehetőségét, hogy a megtett lépcsőfokokon elidőzve magunkhoz öleljük mindazt a kincset, amelyet a végtelennek tűnő mélységekbe alámerülve a felszínre hoztunk.
Aztán a folyamat végére érve felkönnyül minden, megértést és bizonyosságot kapunk, hogy minden értünk történt, ezáltal újabb lépést tettünk képzeletbeli trónunk elfoglalása felé. A mese hőseinek útja is akadályokkal van kikövezve, az azokkal való megküzdés emeli őket magasabbra.
Ehhez hasonlóan mi is ki kell, hogy álljuk a Nőiség próbáit, hogy a folyamat végén Teljességünkben Kivirágzott Nőkként legméltóbb helyünket elfoglalhassuk, amely mindig is a sajátunk volt arra várva, hogy végre elfoglalhassuk. Eközben szinte varázsütésre rendeződnek át életterületeink, emberi, baráti, párkapcsolataink, így anélkül válunk mások számára követendő példává, hogy ezt akarnánk. Önkéntelenül vagy tudatosan, de átadjuk a Tudást nőtársainknak, akik szívében megszületik a vágy ugyanerre. Így íródik át és gyógyul a Női Kollektív tudattalan, így oldódnak ki többgenerációs mintázatok is egyaránt.
Szakrális elvonulásunk során lehetőségünk nyílik arra, hogy a Nőiség kulcsfontosságú állomásain elidőzve, azokra rátekintve megtapasztaljuk a Női Teljesség állapotát, melyet átélve mindig ugyanoda visszatérni vágyunk azután.
Számos technika, praktika áll rendelkezésünkre, hogy ezt a transzformáló, önmagunkat beavató folyamatot minél szélesebb körben megtapasztalhassuk. A zene, a tánc, a sámándob hangja, a mozgásos gyakorlatok, a női jóga, a meditáció, a rituálék és egy csodás szakrális női szertartás segítségével gyógyulunk, tisztulunk, szénből gyémánttá formálódunk. Mindezt a női szakralitás nevében és jegyében tesszük egy varázslatos, természet ölelte térben az Őrségben, ahol jurtákban létezve élhetjük át mindazt a csodát, ami ránk vár.
MIKOR SZÓL NEKED EZ AZ ELVONULÁS?
- Ha szeretnél egy kicsit megpihenni és töltekezni.
- Ha szeretnél kapcsolódni a benned lévő különböző női minőségekkel, hogy teljességében tudd megélni női szerepeidet, egymás kiegészítve.
- Ha eszközt, útmutatást keresel arra, hogyan tudod megtalálni és megtartani a belső egyensúlyodat, középpontodat.
- Ha úgy érzed, elakadtál az életed egyik területén és útmutatást keresel.
- Ha párkapcsolati problémádra szeretnél megoldást, iránymutatást találni.
- Ha nőiségedben szeretnél gyógyulást. Ha valamilyen női betegséggel kapcsolatban keresel támogatást, akár a kialakulásával kapcsolatos okok, vagy a gyógyuláshoz vezető út megtalálásában.
- Ha a természettel szeretnél mélyebben kapcsolódni, magadba szívni a természet gyógyító erejét.
- Ha szeretnéd megtapasztalni a női kör felemelő, gyógyító, megtartó erejét.
- És ha csak egyszerűen új élményekre vágysz, kicsit kiszakadni a hétköznapok megszokott rutinjából.
HELYSZÍN:
- Garuda Tanya,Jurtaszállás az Őrség kapujában– „Ahol a természet a tanító, gyógyító és vendéglátó“
https://garudatanya.com
IDŐPONT:
- 2021 szeptember 17-18-19. (péntek, szombat, vasárnap)
AZ ELVONULÁS DÍJA:
53.000 Ft. Az elvonulásra a helyedet 20.000 Ft előleggel tudod biztosítani, amelyhez a részleteket a jelentkezésedet követően küldjük el.
KORAI JELENTKEZÉSI KEDVEZMÉNY AUGUSZTUS 20-IG: 49.000 Ft
RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
Az elvonuláson való részvételhez nem szükséges semmilyen korábbi jóga vagy más hasonló tapasztalat. Mindössze a nyitottságodra, a jelenlétedre és a befogadó képességedre van szükség. Azonban az egészséges mentális állapot feltétele a részvételnek.
Minimális létszám: 8 fő
ÉTKEZÉS:
A helyszínen napi háromszori (reggeli, ebéd, vacsora) vegetáriánus étkezés biztosított.
AZ ELVONULÁST TARTJÁK:
Kiss Ágnes –Női segítő, női jóga oktató, női jóga terapeuta, női kör vezető, meditáció vezető, önismereti tanácsadó
Már több mint tíz éve szerves része az életemnek az önismeret, a tudatosság, hogy megismerjem Önmagam, az igazi Önvalóm. Mindig kerestem, hogyan tudok még inkább a középpontomban, egyensúlyban lenni az életemben.
Hiszem, hogy a boldogsághoz, harmóniához vezető út saját belsőnk felfedezésén keresztül vezet. Számos módszerrel és eszközzel megismerkedtem, amelyek a segítségemre voltak és vannak a mai napig, és ahogy haladtam az utamon, egyre erősebb lett a hívás, hogy másokkal is megosszam a tapasztalataimat.
Kiemelt feladatomnak tekintem a nőiség rejtelmeivel való foglalkozást, a nők valódi feladatának, szerepeinek megértését és a mai világunkba való illeszthetőségét, saját női erőm felébresztését és nőtársaim támogatását útjukon. Célom, hogy minél több eszközzel és tudással tudjam támogatni a nőket, a nőiségünk kivirágzását egyéni és kollektív szinten is.
Barna Dóra – Lélekkísérő
Több felvillanás után 2006-ban kezdtem a tudatosság útját járni. Ahogyan az lenni szokott, először magam miatt. Majd amikor eljött az idő, elkezdtem másokkal is foglalkozni és mindazt, amit a hosszú évek során tanulok és tapasztalok, ezt folyamatosan árnyalja, alakítja. A Női lét misztériuma hatalmas szerelem az életemben és örömmel szolgálom, támogatom szertartásokkal, mozgásmeditációval, tánccal, énekkel és a meséimmel, amelyek fontos pillanatokban születnek meg bennem. Mindezek mellett táplálkozási tanácsadóként tudom segíteni a hozzám fordulókat. Célom és vágyam önmagam és nőtársaim testi, lelki és szellemi kiteljesedésének támogatása, női közösségek kialakításában való részvétel, hiszen sok asszonynak nagyon sok ereje van.
instagram.com/doravilaga
 
JELENTKEZÉS:
Ha hívást érzel, részvételi szándékod jelezd a következő elérhetőségeken, ahol részletes információt kapsz az elvonulásról és a programtervről.
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; Telefonszám: 0630/2379-045
Szívünk szeretetével várunk:
Ági és Dóri

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image