Mala workshop (Június 28)

mala worskhop június

Készítsd el Te is a saját Maládat!

A malát sokan nyakba akasztva vagy csuklóra téve ékszerként használják. 

De a mala nyaklánc nem csupán egy szép kiegészítő, sokkal több annál.

Attól függ, hogy milyen céllal és milyen anyagból készítik, megvédi, tisztítja, gyógyítja stb. tulajdonosát. Viselésük mellett, a mala (imafűzér) a lelki gyakorlatok egyetemes és ősi kelléke, számos kultúrában használják imádkozás, meditációs gyakorlatok során.

A programot közös ráhangoló meditációval kezdjük, hogy megfelelő térben és tiszta energiákkal tudjunk dolgozni. Beszélgetünk a mala nyakláncról, annak történetéről, arról, hogy hogyan és mire használják. Valamint, hogy miért is 108 szemből áll, miért tekintik kozmikus és szent számnak. A workshop során mindenki elkészíti egyedi, csodás ásvány kövekből álló 108 szemes mala nyakláncát.

Megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk intuitívan kiválasztani, hogy milyen ásványra van éppen szükségünk. Hogyan tudjuk megtisztítani és magunkra hangolni a köveket, hogy azok a számunkra legmegfelelőbb hatást fejtsék ki. Hogyan tudnak igazi segítőnké válni.
Majd közösen megtapasztaljuk a mala készítés folyamatának csodáját. Amióta készítem őket, azt tapasztalom, hogy minden mala mást mesél, mást tanít. Mindig különleges és egyedi élmény. És ez kiemelten igaz, ha saját magunk számára készítjük el. 
A programot meditációval és relaxációval zárjuk, ahol beavatjuk az újonnan elkészített mala nyakláncokat.

Időpont: 2019. június 28. 9.00-15.30

Jelentkezési határidő: 2019. június 27.

Helyszín: 1126 Budapest Böszörményi út 3/b 4./4 Kapucsengő:31

Hozzájárulás: 15.000 Ft 

Jelentkezés: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz. Ezt követően tudjuk azt is egyeztetni, hogy milyen ásványból szeretnéd elkészíteni a mala nyakláncodat. 

Kis csoportban dolgozunk együtt, így helyedet 5000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Szükséges információkat jelentkezésed után küldöm el Neked.

A workshop Facebook eseményét az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/2296601250556574/

Meditációs és mala készítési tapasztalat nem szükséges. A helyszínen minden eszköz és alapanyag biztosított lesz.

A programot rövid beszélgetés és bemutatkozás után meditációval kezdjük, hogy megfelelő TÉR-ben tudjunk dolgozni. Így kérlek érkezz meg időben.

Köszönöm az együttműködést és szeretettel várlak!

Namasté,

Ági 

 

 


 

 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image