Mala workshop (Április 28)

Készítsd el Te is a saját Maládat!

mala workshop 2019 április

Áprilisban újra mala készítő workshopot tartok, ezúttal olyan ásványokkal dolgozunk, amelyek segítenek Téged a tavaszi megújulásban, új energiák mozgósításában. 

A megújulást több oldalról is megtámogatjuk. Márciusban Indiában jártam, ahonnan én is csodás tapasztalással, sok sok tudással és új energiával érkeztem haza, ezt szeretném Veletek is megosztani. ❤️
Valamint új helyszínen is leszünk, nagy erővel készül egy új tér, ahol együtt lehetünk, de erről még később írok. Én már nagyon várom, hogy együtt lehessünk ott. 

A malát sokan nyakba akasztva vagy csuklóra téve ékszerként használják. 

De a mala nyaklánc nem csupán egy szép kiegészítő, sokkal több annál.

Attól függ, hogy milyen céllal és milyen anyagból készítik, megvédi, tisztítja, gyógyítja stb. tulajdonosát. Viselésük mellett, a mala (imafűzér) a lelki gyakorlatok egyetemes és ősi kelléke, számos kultúrában használják imádkozás, meditációs gyakorlatok során.

A programot közös ráhangoló meditációval kezdjük, hogy megfelelő térben és tiszta energiákkal tudjunk dolgozni. Beszélgetünk a mala nyakláncról, annak történetéről, arról, hogy hogyan és mire használják. Valamint, hogy miért is 108 szemből áll, miért tekintik kozmikus és szent számnak. A workshop során mindenki elkészíti egyedi, csodás ásvány kövekből álló 108 szemes mala nyakláncát.

Megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk intuitívan kiválasztani, hogy milyen ásványra van éppen szükségünk. Hogyan tudjuk megtisztítani és magunkra hangolni a köveket, hogy azok a számunkra legmegfelelőbb hatást fejtsék ki. Hogyan tudnak igazi segítőnké válni.
Majd közösen megtapasztaljuk a mala készítés folyamatának csodáját. Amióta készítem őket, azt tapasztalom, hogy minden mala mást mesél, mást tanít. Mindig különleges és egyedi élmény. És ez kiemelten igaz, ha saját magunk számára készítjük el. 
A programot meditációval és relaxációval zárjuk, ahol beavatjuk az újonnan elkészített mala nyakláncokat.

Időpont: 2019. április 28. 10.00-16.30

Jelentkezési határidő: 2019. április 27.

Helyszín: 1126 Budapest Böszörményi út (pontos címet a jelentkezést követően küldök)

Hozzájárulás: 15.000 Ft 

Jelentkezés: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz. Ezt követően tudjuk azt is egyeztetni, hogy milyen ásványból szeretnéd elkészíteni a mala nyakláncodat. 

Kis csoportban dolgozunk együtt, így helyedet 5000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Szükséges információkat jelentkezésed után küldöm el Neked.

A workshop Facebook eseményét az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/355638835067318/

Meditációs és mala készítési tapasztalat nem szükséges. A helyszínen minden eszköz és alapanyag biztosított lesz.A programot rövid beszélgetés és bemutatkozás után meditációval kezdjük, hogy megfelelő TÉR-ben tudjunk dolgozni. Így aki nem érkezik meg a meditáció kezdéséig (10.20-ig), sajnos utána nem tudom beengedni a workshopra. Így tudom biztosítani a jelenlévők számára a megfelelő körülményeket. Amennyiben nem érkezel meg időben és nem tudsz részt venni az eseményen, az előleget nem tudom Neked visszautalni, de felhasználhatod egy másik eseményre, vagy levásárolhatod egy általam készített ásvány ékszerre.

A workshopra való jelentkezéssel a feltételek általad történő elfogadása is megtörténik.

Köszönöm az együttműködést és szeretettel várlak!

Namasté,

Ági 

 

 


 

 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image