Mala workshop

Készítsd el Te is a saját Maládat!

mala ws esemeny borito 20200627

A programot közös ráhangoló meditációval kezdjük, hogy megfelelő térben és tiszta energiákkal tudjunk dolgozni. Beszélgetünk a mala nyakláncról, annak történetéről, arról, hogy hogyan és mire használják. Valamint, hogy miért is 108 szemből áll, miért tekintik kozmikus és szent számnak. A workshop során mindenki elkészíti egyedi, csodás ásvány kövekből álló 108 szemes mala nyakláncát csomózott technikával.
Megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk intuitívan kiválasztani, hogy milyen ásványra van éppen szükségünk. Hogyan tudjuk megtisztítani és magunkra hangolni a köveket, hogy azok a számunkra legmegfelelőbb hatást fejtsék ki. Hogyan tudnak igazi segítőnké válni. 
Majd közösen megtapasztaljuk a mala készítés folyamatának csodáját. Amióta készítem őket, azt tapasztalom, hogy minden mala mást mesél, mást tanít. Mindig különleges és egyedi élmény. És ez kiemelten igaz, ha saját magunk számára készítjük el.

A malát sokan nyakba akasztva vagy csuklóra téve ékszerként használják. 

A mala (imafüzér) a lelki gyakorlatok egyetemes és ősi kelléke, számos kultúrában használják imádkozás, meditációs gyakorlatok során. Attól függ, hogy milyen céllal és mily

en anyagból készítik, megvédi, tisztítja, gyógyítja tulajdonosát. 

A programot meditációval zárjuk, ahol beavatjuk az újonnan elkészített mala nyakláncokat.

Időpont: 2020. június 27. (szombat) 10.00-16.30

Jelentkezési határidő: 2020. június 24. (csütörtök)

Helyszín: 1126 Budapest Böszörményi út 3/b 4./4 Kapucsengő: 31

Hozzájárulás: 15.000 Ft 

Jelentkezés: Jelentkezni és érdeklődni a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet tudsz. Ezt követően tudjuk azt is egyeztetni, hogy milyen ásványból szeretnéd elkészíteni a mala nyakláncodat. 

Kis csoportban dolgozunk együtt, így helyedet 5000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Szükséges információkat jelentkezésed után küldöm el Neked.

A workshop Facebook eseményét az alábbi linken érhető el:

 https://www.facebook.com/events/328738924763562/

Meditációs és mala készítési tapasztalat nem szükséges. A helyszínen minden eszköz és alapanyag biztosított lesz.

A programot rövid beszélgetés és bemutatkozás után meditációval kezdjük, hogy megfelelő TÉR-ben tudjunk dolgozni. Így kérlek, érkezz meg időben.

Köszönöm az együttműködést és szeretettel várlak!

Namasté,

Ági 

 

 


 

 

 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image