Ismerd meg a csakrák világát!

Csakra workshopA fizikai, látható testünkön kívül léteznek olyan láthatatlan energetikai rendszerek, amelyek alapjaiban befolyásolják életünk minőségét, tudatos és tudatalatti működésünket. Az egyik ilyen alapvető rendszer, a csakrák rendszere. Csakráink az életenergia (prána) felvételére, tárolására és elosztására szolgáló energia központok, amelyek az emberi szervezet komplex működését, az életerő megfelelő áramlását, így a jólétünket biztosítják. Minden csakrának egyedi funkciója van, és bármelyik csakra diszharmonikus működése betegséget, energetikai, érzelmi, mentális és fizikai tünetek sorát tudja okozni.

Csakráink akkor működnek legjobban, akkor válnak tudatossá, ha foglalkozunk velük, ezért energetikai rendszerünk rendszeres karbantartása, tisztítása, ugyanolyan fontosságúvá és rutinszerűvé kell, hogy váljon a mindennapi életünkben, mint a fizikai testünkről való gondoskodás. Fontos, hogy kialakítsunk egy olyan eszköztárat, amellyel képesek vagyunk csakráink harmonizálására, alulműködésének vagy túlműködésének helyreállítására.

A 7 alkalom során végigvesszük a 7 fő csakra jellemzőjét, a hozzájuk kapcsolódó életterületeket, betegségeket. Megnézzük, hogyan tudjuk azonosítani, hogy melyik csakrához tartozik egy adott probléma, valamint milyen eszközök állnak rendelkezésünkre azok harmonizálására, tisztítására a kiegyensúlyozott működésük érdekében.

Hogyan épül fel egy alkalom?

  • Minden alkalommal 1 adott csakrával ismerkedünk meg, a gyökércsakrától indulva, felfelé haladva.
  • Beszélgetés keretében körbe járjuk az adott csakráról való tudnivalókat, hogy fizikai szinten is rendelkezzünk a szükséges tudással. Megnézzük a csakra és a fizikai test kapcsolatát, a hozzá tartozó szervek, mirigyek, testi funkciók szempontjából. Valamint átvesszük a csakra és az érzelmek összefüggéseit.
  • Megismerjük az egyes csakrák feminin és maszkulin minőségeit, hogyan ismerjük fel a diszharmónikus működését és milyen eszközeink vannak, hogy harmóniába kerüljenek. Így megteremtve a bennünk lévő egységet, harmóniát, kiegyensúlyozott működést.
  • Megismerjük az egyes csakrák saját hangrezgését (mantráját), szimbólumát, színét, harmonizáló illatát és ásványát.
  • Végzünk tisztító mozgás- és légzésgyakorlatokat hogy megérezzük, tapasztalatot szerezzünk az adott csakra működésével, hogyan létével kapcsolatban.
  • Harmonizáló, energiával feltöltő meditációt végzünk a kiegyensúlyozott működés érdekében.

A fentiek ismeretében képesek leszünk a csakrák működését harmonizálni, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, az érzelmi és mentális blokkokat oldani, így harmonikusabbá, egészségesebbé, energikusabbá válni. 

Kiscsoportban dolgozunk, így részvételed előleg utalásával tudod biztosítani, melynek részleteit jelentkezédet követően tudjuk egyeztetni.

Szeretettel várlak, amennyiben úgy érzed szeretnél közös utazást tenni a csakrák világába.

 

Időpont: 7 alkalommal heti egyszer, kezdés 2020 márciusvége /április eleje. Igény esetén délelőtti és/vagy délutáni csoport indul.


Helyszín: Magicca ~ 1126 Budapest, Böszörményi út 3/b 4. emelet 4. 31-es kapucsengő


Jelentkezés módja: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06.30.2379.045


Jelentkezési határidő: Előjelentkezéseket, érdeklődéseket már fogadok. A workshop sorozat mininum 4 fővel indul


Részvételi díj: 29.500 Ft. 

 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image