Egyensúlyban a csakrák mentén

Csakra workshopA harmónia és az egyensúly megteremtése kiemelt fontosságúvá vált a mindennapjainkban. De amig ezt a külvilágtól várjuk, vagy csak a környezetünkre, a fizikai világunkra korlátozzuk, addig csekély esélyünk van arra, hogy valóban megtapasztaljuk a valódi kiegyensúlyozottság állapotát. Ha az erőnket, az igazi stabilitásunkat keressük, akkor az út befelé vezet. Afelé, hogy megismerjük és megértsük a saját működésünk, meg kell ismerkednünk az alapvető felépítésünkkel, azokkal a mechanizmusokkal, amelyek működtetnek minket.

Tisztában kell lennünk vele, hogy a fizikai, látható testünkön kívül léteznek olyan láthatatlan energetikai rendszerek, amelyek alapjaiban befolyásolják életünk minőségét, tudatos és tudatalatti működésünket. Az egyik ilyen alapvető rendszer, a csakrák rendszere. Csakráink az életenergia felvételére, tárolására és elosztására szolgáló energia központok, amelyek az emberi szervezet komplex működését, az életerő megfelelő áramlását, így a jólétünket biztosítják. Minden csakrának egyedi funkciója van, és bármelyik csakra diszharmonikus működése betegséget, energetikai, érzelmi, mentális és fizikai tünetek sorát tudja okozni.

Csakráink akkor működnek legjobban, akkor válnak tudatossá, ha foglalkozunk velük, ezért energetikai rendszerünk rendszeres karbantartása, tisztítása, ugyanolyan fontosságúvá és rutinszerűvé kell, hogy váljon a mindennapi életünkben, mint a fizikai testünkről való gondoskodás.

Csakráink számos programot, lenyomatot és mintázatot tárolnak magukban, amelyek alapjaiban befolyásolják a működésünket. Fontos, hogy kialakítsunk egy olyan eszköztárat, amellyel képesek vagyunk csakráink harmonizálására, alulműködésének vagy túlműködésének helyreállítására.

A 7 alkalom során végigvesszük a 7 fő csakra jellemzőjét, a hozzájuk kapcsolódó életterületeket, betegségeket. Megnézzük, hogyan tudjuk azonosítani, hogy melyik csakrához tartozik egy adott probléma, valamint milyen eszközök állnak rendelkezésünkre azok harmonizálására, tisztítására a kiegyensúlyozott működésük érdekében.

Valamint tartunk a sorozat végén egy összefoglaló, lezáró alkalmat, ahol még inkább teljességben tudsz ránézni Önmagadra, így összesen 8 alkalommal találkozunk.

Hogyan épül fel egy alkalom?

  • Minden alkalommal 1 adott csakrával ismerkedünk meg, a gyökércsakrától indulva, felfelé haladva.
  • Beszélgetés keretében körbe járjuk az adott csakráról való tudnivalókat, hogy fizikai szinten is rendelkezzünk a szükséges tudással. Megnézzük a csakra és a fizikai test kapcsolatát, a hozzá tartozó szervek, mirigyek, testi funkciók szempontjából. Valamint átvesszük a csakra és az érzelmek összefüggéseit.
  • Megismerjük az egyes csakrák feminin és maszkulin minőségeit, hogyan ismerjük fel a diszharmónikus működését és milyen eszközeink vannak, hogy harmóniába kerüljenek. Így megteremtve a bennünk lévő egységet, harmóniát, kiegyensúlyozott működést.
  • Különböző gyakorlatokat végzünk, amelyek segítségével kioldjuk a csakrában lévő blokkokat, diszharmónikus működéseket.
  • Harmonizáló, energiával feltöltő meditációt végzünk a kiegyensúlyozott működés érdekében.

A fentiek ismeretében képesek leszünk a csakrák működését harmonizálni, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, az érzelmi és mentális blokkokat oldani, így harmonikusabbá, egészségesebbé, energikusabbá válni. 

Kiscsoportban dolgozunk (min. 6 és max 12 fő), így részvételed előleg utalásával tudod biztosítani, melynek részleteit jelentkezédet követően tudjuk egyeztetni.

Szeretettel várlak, amennyiben úgy érzed szeretnél közös utazást tenni a csakrák világába.

 

Időpont: Összesen 8 alkalom, kedd este 18.30-.21.00. Dátumok: 2023. október 3,10,17, 24, November 7, 14, 21, 28.


Helyszín: Magicca ~ 1126 Budapest, Böszörményi út 3/b 4. emelet 4.


Jelentkezés módja: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 06/30-2379-045


Facebbok esemény: https://www.facebook.com/events/1000414791272814


Részvételi díj:  A  workshop sorozat díja  68.000 Ft (8 alkalom, azaz 8.500 Ft/alkalom), amelyet egészben vagy akár 3 részletben is tudsz fizetni.

A helyedet 20.000 Ft előleggel tudod biztosítani, amelyhez szükséges adatokat a jelentkezésed után küldök. Utána pedig 2x24.000 Ft befizetése szükséges. A program megkézdéséig október 3-ig az első részlet majd  a maradék november 6-ig.

 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image