2019. ápr. 15.

Valóban sorsfordító időszakot élünk? És mi kell hozzá, hogy meg is tudjon történni a változás?

Mostanában nagyon sok fórumon azt olvassuk, halljuk, hogy igazán sorsfordító időszakot élünk. Most van itt az ideje, hogy valami újat, új kört indítsunk az életünkbe, letudjuk, elengedjük a régit, ami visszatart minket a fejlődésben, a tiszta szeretet megélésében.

Azt gondolom, hogy aki kicsit is tudatosan éli az életét, figyeli a környezetét, nyitott, befogadó az őt körülvevő energiákra, az érzi, hogy valóban így van. Érezzük nagyon a szorítást, a változásnak az igényét. Azt, hogy ami eddig működött, az már nem biztos, hogy most is működik. Újra vágyunk és már kezd is megfogalmazódni, kikerekedni hogy mi az, ott belül, a lelkünk mélyén biztosan….már ’csak’ a felszínre kell hozni és a fizikai szintbe kell tudni megvalósítani a változást. És ez valóban sokszor kihívás, ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani. Hogy én hogyan élem meg, nekem mi segít.

Részletes levezetésbe nem megyek bele, számos helyen hiteles szakértőktől olvashatunk elemzéseket arról, hogy miért is ilyen fontos ez az időszak. De azért összefoglalva, nézzük csak. Ha tágabb időszakot nézünk, akkor valóban egy sorsfordító korszakban élünk, kiemelten ezt az évtizedet tekintve. A 2019-es és 2020-as évek ennek az időszaknak az egyik nagy fordulópontja, aminek a mostani időszak, vagyis 2019 tavasza egy igen fontos mérföldköve. Én ezt így érzékelem és élem is meg a saját életemben is. Az elmúlt évekhez képest, most érződik igazán, hogy amit eddig megtanultam, megdolgoztam, előkészítettem, megálmodtam, az most tud a fizikai szintbe úgy igazán megvalósulni. Persze ezért tenni is kell. Mintha eddig egy jól elnyújtott előkészítés zajlott volna, valami igazán fantasztikushoz.

Az univerzum részei vagyunk…
Egyfelől úgy hiszem, hogy minden nap egy új lehetőség arra, hogy új dolgokat, új szokásokat kezdjünk, változtassunk, de azt is gondolom, hogy nem szabad elfelejteni, hogy egy hatalmas és csodálatos rendszerben (Univerzum) élünk, és igenis mindennek megvan a maga ideje és rendje és rajtunk kívül álló erők is működnek. Még akkor is, ha ezt nem mindig olyan könnyű belátni. Biztosan Te is érezted már azt, hogy valamit nagyon szerettél volna, nagyon sok erőt, időt energiák tettél bele, de valahogy mégis csak olyan döcögősen haladtak a dolgok, vagy egyáltalán nem változott semmi. Persze ilyenkor a láthatatlan világban rengeteg minden történik, csak nem feltétlenül vagyunk tudatában. Ez a jéghegynek az a része, amit nem látunk a hajóról. Vagy más hasonlattal élve, ilyenkor történik a mélyalapozás. Valamikor pedig minden megy könnyedén, egyszerűen a maga útján, szinte csak ki kell gondolni, amit szeretnénk, és már ott is terem előttünk. Minden pont úgy, akkor és ott, ahogy kell. És nem is érted, hogy korábban ez miért nem így működött. Az ilyen helyzetek elfogadásához nagyon fontos szerintem, hogy ismerjük, átlássuk és megértsük azokat az univerzális, kollektív és egyéni folyamatokat, energiákat, amelyek hatnak ránk, alakítják az életünket. Persze kinek olyan mélységben, amilyenre szüksége van. De azt tapasztalom, hogy ezeknek az ismerete nagyban segít elhelyezni önmagunkat a világban, a folyamatokban, egyáltalán a saját életünkben. Segít megérteni és elfogadni a miértek egy részét és az önismerethez is kulcsfontosságú lehet.

A változás folyamata nem lineáris…
Valamint fontos tudni, hogy minden változás egy folyamat és nem egyik pillanatról a másikra történik. Jellemző, hogy van olyan időszak, amikor haladunk előre a megszokott ütemben, valamikor ugrásszerűen, óriási léptekkel menetelünk, szinte fel sem fogjuk, hogy mi történik, és van úgy, hogy megállunk pihenni és néha bizony vissza is lépünk. Talán nem is egyet, hanem többet is. De ez így rendben is van. Mert akkor éppen az kell. Ott kell még valamit kipucolni, meggyógyítani, hogy utána újra haladhassunk előre. Még akkor is, ha ez éppen frusztráló és már nagyon elegünk van.

fejlődés dinamikája

Blokkoldás, gyógyulás, tudatalatti tisztítás
És meg is érkeztünk az egyik legfontosabb részhez, hogy mi kell ahhoz, hogy igazán tudjunk változtatni. Először is fel kell ismerni, hogy mik azok a hitrendszerek, minták, negatív érzelmek, berögzülések, traumák, sérelmek, negatív tapasztalások, ami visszatart minket. Mi az, ami miatt kiestünk a harmónia és béke állapotából. Mikor és hogyan távolodtunk el az egységtől és a tiszta szeretet forrásától? Ami miatt újra és újra ugyanazokat a köröket rójuk és hasonló tapasztalásokat élünk meg. Ugyanis az ördögi kör belőlünk indul. Nem máshonnan. Egészen addig, amíg nem tudatosítjuk ezeket, amíg nem nézünk rájuk, addig nem is lehetséges a változás. Való igaz, hogy ezeknek a nagy része a tudatalattiban van elrejtve és néha jó mélyre kell ásni, hogy megtaláljuk. És ez sokszor fájdalmas folyamat. De megéri. Számos nagyszerű és nagyon hatásos módszer és segítő van ma már, ami segít a tudatalatti tisztításában, meg lehet gyógyítani ezeket a negatív minőségeket, traumákat, hogy új, pozitív erő tudjon a helyére kerülni. Azt látom, hogy sokaknál ez a munka már évek óta folyik és szépen haladunk előre. Akik pedig most kezdik ezt a munkát, nekik az a jó hírem, hogy a mostani energiák nagyon támogatják ezeket a folyamatokat, nagyon szép eredményeket lehet elérni rövid időn belül, úgyhogy nincs kifogás, hogy ha eddig nem kezdtem el, akkor már nem is fogom?

Spirituális fejlődés

A szándék ereje…
És itt jön egy másik kulcs tényező, hogy ezen a folyamaton végig tudj menni. És az a szándék. A tiszta szándék ereje, hogy szeretnénk a változást. Ez az az elementáris erő, ami még a legsötétebb és legnehezebb időkben is fogja a kezedet és húz előre. A szándék hozza a kitartás erejét és súgja a füledbe, hogy már nincs visszaút, hajrá előre. Ő, a hittel karöltve mutatja a fényt az alagút végén. És azt látom, hogy akiben valóban megszületett a változás iránti vágy, szándék (de nemcsak olyan kirakatszerűen) és elkezdett a tudatosság újtára lépni, onnan már tényleg egyszerűen nincs visszafelé. Lehet megállás, megtorpanás, mélyre ásás, de az mind a haladás újtának egyes állomásai.

A hit...
Ahogyan kiégetjük a visszahúzó, visszatartó minőségeket magunkból, a tudatalattiból, úgy tisztul a kép és kezd körvonalazódni az az új énkép, jövőkép, ami felé a lelkünk és a szívünk húz. Ez az a sors, amit megírtunk magunknak ott fent. Ez az, amire mindig is vágytunk, csak a korábban megélt negatív tapasztalatok, traumák, a beragadt negatív minőségek elhomályosították, eltávolítottak minket ettől. De vajon elhisszük-e úgy igazán, hogy mindezt megkaphajtuk, elérhetjük? Jár-e nekünk mindaz, amire vágyunk? Sokszor a hit hiánya az, ami megakadályoz minket a teremtésben. Minap olvastam és hallottam is személyesen egy számomra nagyon hiteles asztrozófustól, hogy valójában nem is teremtünk, hanem ’engedünk’. Nagyon is együtt rezonálok ezzel a gondolattal. Hiszen már minden elő van készítve számunkra, már mindent kitaláltunk, megterveztünk, ’megbeszéltünk’ ott fent. Csupán ki kell nyitni hozzá az ajtót, meg kell tisztítani a teret és be kell tudni engedni. Ide a fizikai szintbe.

És ehhez cselekedni kell!
Itt és most. Ennek van itt az ideje.
Tudatosan, a szeretet által vezérelve, önazonosan, a tiszta szándék és hit erejével cselekedni.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy szeretnél velem kapcsolódni, hogy együtt haladjunk az úton.

Egyéni kezelésekre a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet bejelentkezni. 
A csoportos foglalkozásokat az Események menüpont alatt találod.

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image