2021. okt. 13.

Magicca gyógyító ásvány ékszerek

A Magicca ékszerek minőségi ásványból, kristályból kézzel készülnek, mindegyik különös figyelemmel tisztított, energetizált és programozott, így mindegyik egyedi darab

Az ásványból, kristályból készült ékszerek amellett, hogy viselésük jóérzéssel tölt el bennünket, ami természetesen nem egy utolsó szempont, speciális rezgésük révén pozitív hatással vannak a mi energia rendszerünkre, gyógyítanak, energetizálnak, harmonizálnak. 

Ebben a leírásban minden olyan információt összefoglaltam, amit érdemes tudni a Magicca ékszerekről, azok alapanyagairól, készítési, rendelési folyamatáról. Remélem mindez segít abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb és legkedvesebb darabot.

Azonban ahhoz, hogy ezek a csodás kis segítők, a lehető leghatékonyabban tudjanak minket támogatni, különlegesen bánásmódban kell részesülniük. Ezért én is a tőlem telhető legnagyobb tudással, figyelemmel, tudatossággal és szeretettel készítem el őket Neked.

berill akvamarin ametiszt rósza mala

Az ásványok csakrákra gyakorolt hatásairól az alábbi írásomban találsz több információ: Csakra harmonizáló ásvány ékszerek

Az ásványok beszerzésénél nagy körültekintéssel válogatom ki az ékszerek alapanyagait, elkészítésük során pedig megtisztítom őket az addig magukra vett esetleges negatív energiáktól. Ezt követően a készítés alatt energiával töltöm fel őket, beprogramozom az ásványokat, hogy az eredeti minőségük és tulajdonságaik szerint leghatékonyabban támogassák majd a leendő tulajdonosukat, TÉGED.

Ez nagyon fontos folyamat, bármilyen forrásból jutsz hozzá ásvány ékszeredhez, tárgyadhoz, legyél tudatos vele kapcsolatban. Hosszú utat tett meg, amíg Hozzád elért, sok helyszínen és sok ember között járt, így előfordulhat, hogy olyan energiákat is magára vett, amiket Te nem szeretnél. Amikor egy ásvány úgymond a Te ’szolgálatodba’ áll, szerencsés esetben Rád hangolódik, megismerkedik a Te rezgéseddel, így tud a leghatékonyabban támogatni. De ezt csak úgy teheti meg, hogy ha már nem terhelt korábbi negatív energiáktól. De rendszeres hordásuk esetén is figyelni kell a tisztán tartásukra, rendszeres tisztításukra.

 Magicca rodonit mala

Magicca mala nyaklánc

Minden általam készített mala egyedi, kézzel készített 108 szemes, csomózott technikával készül.

Ebben az albumban találsz korábban készített darabokat: Magicca mala nyalkáncok album

A malát sokan nyakba akasztva vagy csuklóra téve ékszerként használják. De a mala nyaklánc nem csupán egy szép kiegészítő, sokkal több annál. Attól függ, hogy milyen céllal és milyen anyagból készítették, megvédi, tisztítja, gyógyítja stb. viselőjét. Viselésük mellett, a mala (imafűzér) a lelki gyakorlatok egyetemes és ősi kelléke, számos kultúrában használják imádkozás, meditációs gyakorlatok során.

Mala készítő műhely

Rendszeresen tartok mala készítő műhelyeket, ahol lehetőséged van elkészíteni a saját mala nyakláncodat, az általad kiválasztott ásványokból. Ez mindig egy csodás, kreatív folyamat, amikor egy szeretetteljes körben együtt alkotunk. 

Az aktuális mala műhelyről itt találsz információt: Magicca mala műhely

Magicca ásvány karkötő

A karkötő gumi damilra kerülnek felfűzésre, így rugalmas és könnyű a használatuk. A karkötők gondosan összeválogatott ásványokból állnak, annak megfelelően, hogy milyen céllal készült.

Magicca mala black&white

Hogyan válaszd ki a Magicca ékszeredet?

Alapvetően azt szoktam javasolni, hogy azt válaszd, amelyik megszólít Téged, amelyik vonz, tetszik. Bízz a megérzésedben, az intuíciódban. Az ásvánnyal így választjátok ki egymást, és hidd el, éppen arra van szükséged, amelyik a legjobban tetszik. Ha lehetőséged van a kezedben is tartani, akkor érezni fogod, hogy melyiket esik jól fogni, tapintani, melyik az a darab, amit legszívesebben el sem eresztenél többet.

Választhatsz úgy is, hogy az ásványok tulajdonságai, hatásai szerint döntöd el, hogy mit szeretnél. Vagy valamilyen konkrét problémára, kérésre is tudok Neked javaslatot adni.

Így kétféle módon indulhatunk el, vagy az általam már elkészített ékszerek egyike tetszett meg és azt szeretnéd. Ha még megvan az a darab, akkor innentől nagyon egyszerű a dolog. Amennyiben nincs, akkor elkészítem az alapján a Te példányodat. Mivel minden ásvány egyedi és picit eltérő, így nincs két teljesen egyforma ékszer.

Ha pedig a korábban elkészültekből nem találtad meg számodra a tökéleteset, akkor az elképzeléseid, igényeid alapján készítem el Neked. Számos irányból tudjuk megközelíteni, hogy milyen ékszert szeretnénk.

Kérlek az alábbiakat gondold végig egyedi rendelés előtt:

 • Van-e olyan speciális terület, probléma, élethelyzet, betegség, amire szeretnéd.
 • Esetleg egy konkrét csakra működésének harmonizálására szeretnéd használni?
 • Meditációs, szellemi, lelki tevékenységedet szeretnéd támogatni?
 • Milyen színeket szeretsz? Melyeket nem?
 • Esetleg konkrét elképzelésed van, hogy milyen ásványból szeretnéd?
 • Ha gondolod küldhetsz magadról fotót, vagy akinek ajándékba szeretnéd, így még jobban rá tudok hangolódni.
 • …stb

Magicca magnezit mala

 

Mennyibe kerülnek a Magicca ékszerek?

 Mindegyik ékszernek egyedi ára van, attól függően, hogy milyen ásványból és egyéb alapanyagból készül. Átlagosan az alábbi árakra számíthatsz, de ettől eltérhetnek az ásványok és egyedi kérések alapján.

 • Mala nyaklánc 11.500 – 20.500 Ft között
 • Karkötők 4.000 – 7.500 Ft között

Kedvezmény!

3 db ékszer rendelése esetén 5 % kedvezmény, 5 db ékszer rendelése esetén 10% kedvezmény jár.

Méret

Karkötő rendelése esetén, kérlek szorosan mérd le a csuklódat centivel és azt az adatot küld el nekem. Én onnan tudni fogom, hogy pontosan mennyit kell ráhagyni, hogy megfelelő és kényelmesen hordható legyen. A karkötők gumi damillal készülnek, így rugalmasak, de az nem szerencsés, ha szorítják a csuklót.

Változtatás, újra fűzés

Amennyiben karkötőd újra fűzését szeretnéd, rossz méret vagy egyéb ok miatt, akkor minden újra fűzés 1000 Ft. Kivéve, ha az én hibámból szükséges újra fűzni, valamit félre értettem, kifelejtettem. Ez esetben nem kell fizetned.

Egyedi rendelés esetén az összeállítás mindig egyeztetésre kerül mielőtt véglegesre elkészítem, így ha utólag azon szeretnél módosítani, az is újra fűzésnek számít.

Mala nyaklánc újra fűzésére is van lehetőség.

Általam készített mala nyaklánc újra fűzése: 5.500 Ft (108 szemes mala csomózott technikával)
Más által készített mala nyaklánc újra fűzése:7.500 Ft (108 szemes mala csomózott technikával)

Minden újra fűzés esetén, az ásványok tisztítása, feltöltése és újra programozása is megtörténik.

Rendelés, szállítás és átvétel menete

Kérlek az alábbi elérhetőségre írd meg nekem a rendelésedet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ezt követően tudjuk egyeztetni a részleteket.

Szállításra, átvételre több opció lehetséges:

 • Személyes átvétel Budapesten, Böszörményi úton egyedi egyeztetés alapján: Ingyenes
 • Posta előre utalás esetén: 1.000-2.000 Ft között (csomag méretétől és az aktuális postai árak függvényében.)
 • Posta utánvéttel: kb. 2.000 Ft  (csomag méretétől és az aktuális postai árak függvényében.)
 • Foxpost automatába küldés előre utalással: 1.000-1.500 Ft között
 • Foxpost automatába küldés utánvéttel: 1.500-2.000 Ft között
 •  Foxpost házhozszállítás előre utalással: 2.000 Ft 
 • Foxpost házhozszállítás utánvéttel: 2.500 Ft

Szeretettel:

Ági

Magicca

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image