2020. máj. 7.

Átalakulás a telihold fényében (05.07.)

Mint minden telihold, a mostani is az elengedés, a felszabadulás idejét jelzi, de a mostani talán még erőteljesebben.

De mit is rejt magában? Milyen lehetőséget hoz el nekünk? Miben tud minket támogatni? Persze el lehet menni mellette 'szó' (figyelem, tudatosság, cselekedet) nélkül, bár szerintem kár lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.

Ma délben (05.07.) pontosodik be az égen ismét egy varázslatos és igen erős, mágikus telihold.

Érezhetjük, hogy az elmúlt két hónap 'leállása' után, elkezdünk újra elindulni. Bár én ezt a leállást nem igazán szeretem, hiszen nem megálltunk, hanem egy kicsit más üzemmódba kapcsoltunk. A kifelé helyett a befelé, a külvilág helyett az otthon irányába. Lehet, hogy többünknél a fizikai, látszólagos világ lelassult, csökkentek a tevékenységek, vagy átalakultak, de azt gondolom, hogy a belső világunk igazán robogott előre. Hatalmas erőlelépési, tisztulási, újragondolási lépéseket tehettünk, ha sikerült kihasználni ennek az időszaknak az adottságait.

Mondhatnám, hogy egy teljes áthuzalozás történt velünk energetikailag, aminek a hatására megváltoz(hat)unk. Új, tisztább, előre látó gondolatok, ötletek bukkanhatnank fel bennünk, az érzelmeinkkel egyre szorosabb kapcsolatot tudunk teremteni, elkezdjük őket érteni és érezni.
Még benne vagyunk ebben az átalakulási folyamatban, de egy biztos, már most máshogy nézünk a világra, társainkra és önmagunkra, mint 2 hónappal ezelőtt. 

Telihold szertarts foto

És a mostani telihold, ebben az újjászületési, a fizikai világban való újra indulásban nagy támogatást ad nekünk. Azzal, hogy segít elengedni, kimosni belőlünk mindazt, amit eddig felhoztunk a mélységeinkből és már elengedésre készek. Vagy azzal, hogy a ragyogó fényével, még rámutat olyan részeinkre, amit eddig még rejtegettünk magunk előtt.

Egy biztos. Az átalakulás, az újjászületés megtörténik. Hogy ezt milyen minőségben teszed, az csak rajtad múlik. Maradsz, visszalépsz a régibe, folytatod a régi köreidet? Vagy elindítod az újat, egy szebb, jobb, élhetőbb, szerethetőbb minőségben? Most még itt a lehetőség, hogy végig vedd, hogy mi az, amit tanultál az elmúlt időszakban. Mi az, amit másképpen látsz már. Mi az, amit másképpen szeretnél folytatni, talán újrakezdeni a jövőben? Ebben a folyamatban egy dologra kérlek. Hogy belülre figyelj, a saját bensődre, lelkedre hallgass. Ne azt nézd, hogy mi van kint, hogy ki az aki változik és ki az aki nem. Hogy kintről ki mit mond. Hiszen az nem a Te igazságod, az csakis ott van legbelül. És amikor azt megismered és felvállalod, hidd el, hogy a Te külvilágodban, az fog megjelenni.
Én hiszek benne(d)! És Te?

Ezt az újjászületési folyamatot támogatjuk meg a ma esti női körben is. Saját méhünk terében alakulunk át, tisztulunk meg, gyógyulunk és innen indítjuk, ezekről az új alapokról az újat.

Zoom alkalmazáson keresztül kapcsolódunk, még tudsz csatlakozni. Jelentkezni privát üzenetben, emailben tudsz.

 https://www.facebook.com/events/2612279449012476/

Szeretettel:

Ági

 

 

 

 

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image