2017. aug. 22.

Amikor Földanya megérint…

Csak fekszem a földön... látszólag nem történik semmi… mozdulatlanul átadom testem teljes súlyát a talajnak, hogy megtartson, átöleljen, védelmezzen.

Testem elnehezedik, a bőröm és a föld közötti határvonal észrevehetetlenül elmosódik… eggyé válunk. Érzem, ahogy Földanya feltétel nélküli szeretetével minden sejtemet magába fogadja… kérdés nélkül, elfogadóan, biztonságban. Lélegzetünk, szívverésünk, testünk minden mozzanata, mint egy tökéletesen megkomponált szimfónia együtt lüktet. Érzem, ahogy érzéseink, fájdalmaink, erőnk, múltunk, jelenünk és jövőnk összefonódik… már nincs Ő meg én, már nincs külön Lét, csak Egység létezik… végtelenségben való egyesülés. 

Érzem erejét, belső hangját, mely megszólítja és felébreszti a bennem mélyen rejlő teremtő erőt… azt súgja… ne félj, nem vagy egyedül, itt vagyok veled… segítek… mindig is itt voltam… és mindig is itt leszek. Csak bíznod kell bennem, de legfőképpen magadban. Képes vagy rá. Csak állj fel és indulj. Bártan. Érezd, ahogy lábad mindent megcáfoló stabilitással áll a talajon. Semmi nem képes ledönteni róla, hiszen gyökereid mélyen itt vannak bennem megkapaszkodva… tartom őket.

Most nézz mélyen a szívedbe, és lásd mindazt, amit tiszta szava mond neked. Mire vágysz a lelked mélyén? Milyen utat jelöltél ki magadnak, mikor még tiszta fénybe voltál burkolózva, a mostani valóságodtól távol? Hát lásd magad előtt mindazt a kincset, szeretet és boldogságot, amit elképzeltél, megálmodtál magadnak. Segítek levetni minden félelmet, fájdalmat, bizonytalanságot és kishitűséget, amit magadra vettél és ezzel akadályozod terved megvalósulását. Bátran add oda őket nekem… magamhoz veszem, belsőm forró magjában átalakítom, meggyógyítom, és vissza küldöm neked… és immár ezt a tökéletesen tiszta erőt fogadd újra magadba. Már tudod mit kezdj vele. Merre menj. Használd hát! A teremtő erő benned van, minden képességgel és tudással rendelkezel, hogy életed olyanná formáld, amilyennek megálmodtad. És ha elbizonytalanodnál, megtorpannál, tudd, hogy hozzám bármikor fordulhatsz. Én itt vagyok. Segítek. Szeretlek Téged. Határtalanul. Feltétel nélkül.

Lassan újra kezdem érezni a fizikai testem körvonalait, ahogy érintkezik a talajjal. A szél lágy sugallata simogatja bőrömet. Testem megmozdul, szemeimet óvatosan nyitogatom. Majd felállok… érzem, ahogy lábam stabilan megtart, testem minden sejtjét átjárja egy csodálatos erő, magabiztosság és Földanya szeretete. Érzem, tudom, hogy képes vagyok rá… majd ELINDULOK.

Amikor Földanyaga megérint foto2

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image