Bemutatkozás

Nem azzal lelsz lelki békére, ha átrendezed életkörülményeidet, hanem ha felismered, hogy ki is vagy valójában, a legmélyebb szinten.
(Eckhart Tolle)

Kiss Ágnes bemutatkozás

Hiszem, hogy a boldogsághoz, harmóniához vezető út saját belsőnk felfedezésén keresztül vezet. Hiszem, hogy ha bármin változtatni szeretnénk az életünkben, akkor először szükséges azt elfogadni, megérteni, hogy miért is jött létre, mi célt szolgál, mi az, amit meg kell tanulnunk belőle. A változáshoz először bele kell nézni a tükörbe és meg kell ismerni Önmagunkat. Fel kell ismernünk, hogy valójában mit is érzünk, mit miért teszünk és miért úgy reagálunk történésekre, ahogy. Tudom, hogy sokszor ehhez rengeteg álarcot, láncot, korlátot, félelmet kell letenni, és hogy ez nem mindig egy könnyű út. De hiszem, hogy ha ezen az úton haladunk, akkor békében lehetünk Önmagunkkal. És onnan már a külvilág is másnak tűnik.

A fizikai és a szellemi lét egyensúlyában hiszek. A spiritualitás nem elhatározás kérdése, vagy egy felkapott hóbort, hiszen mindannyian spirituális lények vagyunk. Azonban annak tudatos megélése, hogy a fizikai síkon kívül is létezünk, már rajtunk múlik. Emellett nagyon fontosnak tartom, hogy jelen fizikai életünket teljességgel éljük meg, hiszen azért vagyunk itt, hogy élményeket, tapasztalásokat szerezzünk itt, a Földön.

Hiszek a feltétel nélküli szeretetben, az elfogadásban, a megbocsátás, az együttérzés és a hála erejében. Hiszek az Univerzum csodájában és a Fényben.

Így visszaemlékezve már sok sok évvel ezelőtt elindult a folyamat, amikor tudatosságom elkezdett megnyílni, egyre jobban foglalkoztattak a spirituális témák, az Univerzum titkai. Elkezdtem a miértek és okok után kutatni, oldásokra járni, ha úgy éreztem, hogy egy adott területen az életemben elakadások vannak. Azonban a legnagyobb mérföldkő, ami végérvényesen 'elindított' ezen az úton az volt, amikor 2012-ben megismerkedtem a Fénypontok Integrált Energetikai Rendszerével. Közös meditációkra, energetikai tisztításokra jártam, először talán fel sem fogtam miért, vagy mi történik velem, de minden egyes alkalommal úgy éreztem, hogy hazataláltam és egyben újjá is születtem. Eredeti közgazdász végzettségem és üzletviteli tanácsadói munkám során használt racionális gondolkodásom és működésem mellett erősen elkezdett bennem aktiválódni az intuitív, érzéseken alapuló énem. Egyre kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb lettem, napról napra közelebb és közelebb kerültem önmagamhoz.

Folyamatában elvégeztem a Fénypontok 1-2-3 tanfolyamokat, melyek során beavatást kaptam az energetikai kezelés rejtelmeibe. Megtanultam, hogy energetikai nyílások érintésével az emberi testen, a félelem, harag, düh, frusztráció alapú blokkok és az elszenvedett, átélt traumák hogyan oldhatóak fel. Majd Spirituális Választechnika tanácsadói képesítést szereztem, amelyet nagyon hatékony és élvezetes módszernek találok mind a saját életem iránymutatására, mind pedig mások segítésére.

Kiemelt feladatomnak tekintem a nőiség rejtelmeivel való foglalkozást, a nők valódi feladatának megértését és a mai világunkba való illesztethetőségét, saját női erőm felébresztését és nőtársaim támogatását útjukon. Számos női körben vettem és veszek részt a mai napig, hogy titkos tudásunkat és női erőnket közös erővel bontakoztassuk ki. Valamint elvégeztem egy nőijóga oktatói képzést, hogy ezzel a tudással is segíthessem a nőkben lévő változási, fejlődési folyamatokat. Célom, hogy minél több eszközzel és tudással tudjam támogatni a női erőnk tisztítását és megerősítését, nőiségünk kivirágzását egyéni és kollektív szinten is.

Miután mélyebben elkezdtem ismerkedni a természet elemeivel, erőivel és szorosabb kapcsolatot kötni velük, először hobbiként kezdtem el natúr kozmetikumokat készíteni, majd pedig ásványból és kristályból ékszereket. Ma már el sem tudnám képzelni a mindennapjaimat nélkülük, a velük való munkálkodás élvezetet és feltöltődést jelent számomra.

Tudásomat folyamatosan bővítem mind az itthoni, mind pedig a külföldi (Brazília, Hawaii, Írország, Bali) spirituális élményeim és tapasztalásaim során is, és ezeket igyekszem beépíteni mind a saját életembe, mind pedig a segítő munkámba.

Hiszek abban, hogy felbecsülhetetlen támogatást és segítséget kapunk az utunkon, és ha tudatosságunkat elkezdjük megnyitni, belső énünkkel összekapcsolódni, akkor tudni fogjuk, hogy fejlődésünk egyes lépcsőin, melyik az a módszer, eszköz, segítő, aki a leghatékonyabban tud minket támogatni, és azt alkalmazni is kell. De ennél még fontosabbnak találom, hogy vállaljunk felelősséget saját életünkért, döntéseinkért, tetteinkért és hogy kik is akarunk lenni valójában. És ha valamin változtatni szeretnénk, akkor azt aktívan tegyük is meg.

Úgy vélem, hogy a tudás nem attól kincs, hogy bennünk van, hiszen mindenkiben ott van, hanem hogy hogyan tudunk élni vele, annak megfelelően cselekszünk-e, és mit közvetítünk magunk és a világ felé. Én ezt a tudást szeretném Veled is megosztani.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy szeretnél velem kapcsolódni, hogy együtt haladjunk az úton.

Egyéni kezelésekre a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeimen lehet bejelentkezni. 
A csoportos foglalkozásokat az Események menüpont alatt találod.

Kiss Ágnes

Közösségi média

Hírlevél

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image